فرهاد قنبری:

فرهاد قنبری:
به عقیده شوپنهاور: «هنر نوعی رستگاری است، ما را از خواستن ، یعنی درد و رنج آزادی می‌بخشد، تصاویر زندگانی را دلربا می‌کند.»

با دقت در علایق هنری افراد مختلف تا حدودی زیادی می توان به دنیای درونی ، پیچیدگی های ذهنی و دغدغه های فردی و اجتماعی شان پی برد.
بسته به اینکه موسیقی مورد علاقه یک فرد موسیقی کلاسیک، سنتی ، هوی متال ، پاپ یا ...باشد، نشانی از دنیای درونی و ناخوداگاه اوست.

اینکه سینمای محبوب او آثار کدام کارگردانان است. اینکه کدام ژانر سینمایی را می پسنند ، شاعر محبوب او کیست، یا با نقاشی های کدام نقاش ارتباط برقرار می کند و امثالهم در نشان دادن سطح فکر و نوع نگاه او به جهان بسیار راهگشاست.

با نگاه به نوع نگاه هنری اکثریت مردم یک جامعه نیز می توان درک بهتری از دغدغه های اجتماعی و هنری مردم آن جامعه به دست آورد.
بسته به اینکه محبوب ترین موزیسین های یک جامعه چه کسانی هستند، شلوغترین و بیشترین کنسرت ها برای کدام خواننده هست، پر فروش ترین فیلم های سینمایی در آن جامعه کدام فیلم ها هستند، اقبال عمومی جامعه به کارگردانان مطرح سینمای جهان چه میزان است، رمان ها و داستان های کدام نویسندگان بیشتر خوانده می شود، کدام سبک شعر و کدام شاعران با توجه بیشتری مواجه هستند و ....همه و همه برای شناخت کلی یک جامعه ابزاری بسیار مناسب هستند.
telegram.me/kharmagaas