‍ فرهاد قنبری:

‍ فرهاد قنبری:
ملی پوشان نسل قبل تیم ملی که اغلب متولد دهه پنجاه شمسی بودند (مانند علی کریمی، وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا، جواد نکونام و مسعود شجاعی ) همیشه نسبت به مدیریت غیر ورزشی ها بر وزارتخانه مطبوع خود معترض بودند. این ورزشکاران در اغلب رویدادها و حوادث سیاسی اجتماعی در کنار مردم بوده و در قبال جامعه هیچگاه موضع بیطرفی اتخاذ نکرده اند.

علی کریمی را به شخصه دوست دارم. کریمی شاید سواد، بیان و اطلاعات کافی و لازم برای اثبات خیلی از ناکارآمدی ها را ندارد اما همیشه به یک مسئله حساسیت نشان داده و آن حمایت از حقوق اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه است. کریمی همیشه در حد توان خود سعی کرده است با راههای که به نظرش می رسد از حقوق مردم دفاع کند.
کریمی و دوستان او در مقایسه با نسل جدید تیم ملی فوتبال که اغلب آنها متولدین دهه هفتاد شمسی هستند زیست جهان بسیار متفاوتی دارد
و این بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
تلاش اغلب بازیکنان مطرح سالهای اخیر فوتبال ایران نهایتا انتخاب لباس و مدل مدهای عجیب و بالاتر بردن تعداد فالوئرهای اینستاگرامشان بوده است. رامین رضائیان، سوشا مکانی، محسن مسلمان، سردار آزمون،عزت الهی، مهدی طارمی، پیام صادقیان، سروش رفیعی و بسیاری دیگر از این چهره های ورزشی متولد دهه هفتاد از این دست، نه فقر و تورم کاری دارند و کودکان کار و نه هیچ مسئله دیگر اجتماعی توجه هاشان را جلب نمی کند. تمام دغدغه آنها لباس مارک دار، مدل مو، سلفی گرفتن، نمایش خودروها و پارتی های خاص خود و امثالهم است.

"کمپین نخریدن" توسط علی کریمی هم یکی دیگر از تلاش های کریمی برای حمایت از طبقات ضعیف جامعه است، کمپینی که به نظر می رسد حامیان آن چندان با ماهیت و علت و چگونگی ایجاد این تورم آشنا نیستند. آقای کریمی و همراهان ایشان نمی دانند که احتمالا مسبب چنین شرایطی کمتر از ده هزار نفر باشند وگرنه بقیه مردم نه پولی و نه توانی برای انجام چنین فعالیت های دلالی داشته اند که حال بخواهند آن را تحریم کنند.
@kharmagaas