⁠🗒⁣اکونومیست از بی‌عدالتی در تغییرات آب و هوایی می‌گوید:

⁠🗒⁣اکونومیست از بی‌عدالتی در تغییرات آب و هوایی می‌گوید:

📌آثار شدیدتر تغییرات آب و هوایی بر کشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای ثروتمند

🌀گرمایش جهانی اغلب مترادف با تغییرات آب و هوایی استفاده می‌شود و اغلب بحث‌ها در این موضوع بر افزایش مورد انتظار متوسط دمای جهانی تمرکز دارند. با این حال، تکرار و شدت هر رویداد فاجعه‌بار آب و هوایی بسیار وابسته به تغییرات آب و هوایی در میانگین دمای هر منطقه نیز هست. هر چه این نوسانات بیشتر باشد، شرایط سردتر یا گرمتر شدیدتر و بیشتر می‌توانند موجب بی‌نظمی شوند.


⁣🌀متاسفانه،براساس مطالعه جدیدی که از سوی سباستین باتیانی از دانشگاه واگنینگن و سه دانشمند دیگر انجام شده است، نه تنها پیش‌بینی می‌شود کشورهای فقیر لطمه افزایش دمای میانگین را متحمل می‌شوند، بلکه همچنین از تغییرات بیشتری رنج خواهند برد. مقاله آنها نشان می‌دهد که با گرم شدن سیاره زمین، خاک در مناطق نزدیک استوا خشک‌تر شده و توانایی آن برای تعدیل نوسانات دمایی کمتر می‌شود. انتظار می‌رود این مساله به
خصوص در جنگل‌های بارانی آمازون حاد باشد. در نتیجه، نویسندگان مقاله انتظار دارند انحراف معیار دماهای ماهیانه در برزیل تا حدود 20 درصد افزایش یابد.

⁣🌀برعکس، کشورهای عرض جغرافیایی شمالی که عمدتا ثروتمند هستند، این قدر تغییردر رطوبت خاک پیش نخواهد آمد. دور از استوا، کشورها در واقع به دلیل الگوهای جوی متغیر، نوسانات دمایی کمتری را شاهد خواهند بود. براساس میانگین‌ها و واریانس‌ها، کشورهایی که بیشترین مسوولیت تاریخی تغییرات آب و هوایی را دارند، احتمالا آنهایی خواهند بود که کمترین آسیب را از پیامدهای آن خواهند دید.

#اختصاصی_شبچراغ

@Shabcheragh_Monthly