🔹اگر منتخب نمی‌شوم، شاید منتصب شدم!!!!.. جان کلام اینکه:

🔹اگر منتخب نمی شوم، شاید منتصب شدم!!!!

یادداشت جالب امروز از عباس آخوندی در دنیای اقتصاد، یکی از مهمترین علل بن بست توسعه کشور را به زبانی ساده تبیین می کند. جان کلام اینکه:
گروهی جویای قدرت که بارها توسط ملت در انتخابات ها رد شده اند، همواره مدعی هستند راه حل های بکری در کیسه دارند ولذا مکررا دولت ها را با چالش مواجه می کنند تا چه بسا روزی نوبت به آنان برسد غافل از اینکه اولین قربانیان ناکارامدی نظام هستند. بخشی از یادداشت:
📜معادله‌های اصم و سیاست‌گذاری ملی

✍دکتر عباس آخوندی

گروهی به اصطلاح هوادار براندازی در بیرون و گروهی با ژست انقلابی‌گری و در هیات منجی در درون به شعار «اصلاح‌طلب، اصول‌گرا، دیگه تمومه ماجرا» دل بسته‌اند....
سردبیر ارگان وابسته به دبیر مجمع تشخیص مصلحت نیز 13 بهمن 1397 در تابناک نوشت که:
«اصلاح‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا!» او می‌نویسد که این «اگر چه شعاری بود که در کف خیابان‌ها در سال 1396 توسط عده‌ای از مردم علیه دو گرایش عمده سیاسی در کشور سر داده شد و در ابتدا کمی افراطی به نظر می‌رسید، اما حقیقتی که در دل این شعار نهفته، بی‌اعتمادی مردم نسبت به حرکت‌های ضدملی و ضدمردمی این دو گرایش سیاسی در کشور و قفل‌کردن امور در فضای بسته تفکر حزبی و قبیله‌ای خودشان... عملا نشان می‌دهند که اصولگرا، اصلاح‌طلب دیگر تمومه ماجرا!»
انتساب حرکت‌های ضدملی و ضدمردمی به دو جریان اصلی صحنه‌ سیاسی ایران جای تامل دارد. ایشان در ادامه، همانند کسی که خود تحریم را برای حذف رقیبان طراحی‌کرده و اقدامش موفق شده، با شادمانی می‌گوید: «تجربه ۱۰ سال اخیر نشان داد که دولت اصولگرا در نهایت اعلام کرد برای شکستن تحریم‌ها باید با آمریکا مذاکره کرد و با کسب اجازه از رهبری، مذاکره با آمریکا را در عمان با ویلیام برنز معاون سیاسی وقت وزارت خارجه آمریکا شروع کرد. دولت اعتدال هم از ابتدا برای شکستن تحریم‌ها به حضور آمریکا در گفت‌وگوها اصرار داشت؛ واقعیت این است که اصولگرا یا اصلاح‌طلب، اداره کشور را در دوران تحریم بسیار سخت و حتی گاهی غیرممکن دانسته‌اند؛ اما به هر حال در چند سال پیش رو تحریم هست و کشور هم باید اداره شود!» در پایان نتیجه‌ای که می‌گیرد بسیار جالب است: «برای اداره کشور در زمان تحریم حداقل دو اقدام واجب است؛ اول اطمینان از اینکه در داخل، دشمنی‌ها، برای مدتی به حداقل برسد» ولی، با توجه به اینکه هر دو جریان سیاسی کشور ضدملی و ضد مردمی هستند، این به حداقل رسیدن دشمنی‌ها، به مفهوم به‌رسمیت ‌پذیرفتن همه‌ گرایش‌های سیاسی و صلح اجتماعی نیست بلکه به معنی حذف و سرکوب همگان و تسلیم دودستی کشور به حضرات است. لذا تاکید می‌کند: «و دوم اینکه همه افرادی که پست مدیریتی دارند و معتقدند با تحریم‌ها نمی‌شود کار کرد همانند عباس آخوندی استعفا دهند و بروند! اشتباه نشود، زندگی با تحریم مورد پسند نیست! اما تحریم واقعیت است و کشور باید اداره شود.» شاید از خلال این موارد بشود حدس زد که حضرات چه خواب آشفته‌ای برای این ملت دیده‌اند.
📜متن کامل مقاله:
https://goo.gl/n6AquJ

🔹اقتصاد در گذر زمان:
@m_ali_mokhtari