⁠🗒⁣اکونومیست دید مثبت اکثر اروپایی‌ها به مهاجران⁣ را بررسی کرد:

⁠🗒⁣اکونومیست دید مثبت اکثر اروپایی‌ها به مهاجران⁣ را بررسی کرد:

⁣0⃣1⃣کشور اروپایی مهربان با مهاجران

🔸اکونومیست به تازگی به بررسی احساس راحتی یا ناراحتی افراد کشورهای اروپایی نسبت به تعاملات اجتماعی با مهاجران پرداخته است. براساس این گزارش، آن دسته از افرادی که باور دارند پذیرفتن مهاجر اگر به درستی صورت پذیرد، می‌تواند کشور و فرهنگی را غنی‌تر سازد، تحولات اخیر در سیاست اروپا نگران کننده است. در بسیاری از کشورها احساسات ضدمهاجرتی، چه برای افراد خارج از اتحادیه اروپا و چه علیه یکدیگر که اغلب شامل اعضای ضعیف‌تر اتحادیه اروپا می‌شود، از حاشیه سیاست به جریان اصلی آن آمده است. بریتانیایی‌ها از دست اتباع اروپای شرقی که حق خود برای زندگی و کار در آن کشور را دنبال می‌کردند، عصبانی شدند و در سال 2016 به برگزیت رای دادند. جبهه ملی راست افراطی فرانسه در انتخابات ریاست‌جمهوری 2017 علیه امانوئل مکرون رقابت کرد که تا حدودی ناشی از کمپین‌های شدید در مناطقی مانند کاله بود که به طور خاصی از بحران پناهجویان تاثیر پذیرفته بودند. در آلمان، حزب ضد مهاجرت آلترناتیو برای آلمان، برای نخستین بار در سال 2017 وارد پارلمان شد و 92 کرسی را از 709 کرسی به دست آورد.

♦احزابی مانند جبهه ملی و آلترناتیو برای آلمان تمایل دارند تا مهاجران را به صورت تهدیدی برای مشاغل، امنیت داخلی و هارمونی فرهنگی به تصویر بکشند. اما نتایج یک نظرسنجی اخیر نشان می‌دهد که در عمل، دیدگاه اروپایی‌ها نسبت به مهاجران هنوز مثبت است. این موضوع به ویژه وقتی صحیح است که آنان در کشوری زندگی کنند که میزبان تعداد قابل توجهی مهاجر است.

🔵به طور کلی، 83 درصد از اسپانیایی‌ها و 81 درصد از سوئدی‌ها اظهار کرده‌اند که نسبت به داشتن رابطه اجتماعی با مهاجران احساس راحتی می‌کنند.

🔺بریتانیایی‌ها نیز نسبت به مهاجران شناخته شده خوشبین هستند. آنها احتمالا از تمام اروپایی‌ها بیشتر شاد هستند که یک پزشک مهاجر دارند: براساس آمار 2014 بیش از یک چهارم پزشکان خدمات سلامت ملی بریتانیا ملیت خارجی دارند.

⚪به طور کلی در داشتن احساسات راحت در رابطه اجتماعی با مهاجران، پس از اسپانیا و سوئد، کشورهای ایرلند، هلند، پرتغال، بریتانیا، فرانسه، دانمارک، اسلوونی و بلژیک بالاتر از سطح متوسط اروپا قرار دارند. در انتهای کشورهای اروپایی نیز لهستان و بلغارستان جای دارند. از سوی دیگر این کشورها مهاجران کمی نیز دارند به طوری که در سال 2017 تنها 2 درصد از جمعیت بلغارستان در خارج از آن کشور به دنیا آمده بودند و این نسبت برای مجارستان 5 درصد بود که در مقایسه با آن سوئد 18 درصد است.
⁣◀ این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که افراد جوان‌تر، تحصیل‌کرده‌تر و شهرنشینان احتمالا احساسات مثبتی نسبت به مهاجران دارند. به نظر می‌رسد وقتی پای مهاجرت در میان باشد، شکاف سیاسی در اروپا به طور فزاینده‌ای بین جوانان و پیرها و نیز بین شهرنشینان و روستاییان گسترده‌تر می‌شود.

⁣#اختصاصی_شبچراغ

⁣@shabcheragh_monthly