📈افزایش بی مورد تعداد نهادهای اقتصادی.. ✍حسین صبوری کارخانه

📈افزایش بی مورد تعداد نهادهای اقتصادی

✍حسین صبوری کارخانه

🔹حسن روحانی در مجلس گفت: "من با آقای ربیعی در بخش شستا و صندوق ها بحث‌های زیادی داشتم. این بار هم صحبت کردیم که یکی از چهره‌های صنعتی مسئولیت شستا را برعهده بگیرد. نظرم این است و سیاست‌های کلی می‌گوید باید بنگاه‌های اقتصادی را بفروشیم تا وزارتخانه‌های ما سبک شوند." این موضوع شایعه های حضور آقای نعمت زاده را به عنوان مسئول امور اقتصادی وزارت کار با تأکید بر حوزه تأمین اجتماعی و علی الخصوص شرکتهای تابعه شستا را بیش از پیش تقویت می کند.

🔹این نیز از مشکلات بزرگ و پیچیده ماست که اشخاص روی دستمان می مانند و برای دلجویی و بدست آوردن دل آنها برای شان پست ایجاد می کنیم!

🔹 همانطور که اطلاع دارید، رییس جمهور محترم آقای نهاوندیان را به سمت معاون اقتصادی رییس جمهور منصوب کردند. پستی که تا پیش از این وجود نداشت و به علت برداشتن نهاوندیان از ریاست دفتر رییس جمهور و جایگزینی دقیقه نودی ایشان با کرباسیان(به عنوان وزیر اقتصاد پیشنهادی) برای دلگرمی و البته دلجویی از ایشان ایجاد شد.
🔹از زمان اعلام این خبر تا کنون شاهد هیچ تحلیل و واکنشی از جانب خبرگزاری ها و کارشناسان و تحلیل گران به این پدیده شوم نبوده ایم. معاونت اقتصادی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت صنعت معدن و تجار ت و ... این تعدد نهادهای تصمیم گیر در حیطه اقتصاد خود یکی از آن مشکلات پیش روی ماست که رییس جمهور محترم نشان داد توجه چندانی به آن ندارد و البته نیز این بی توجهی به این مسائل عمیق کشور و تلاش برای حل و فصل آنها را در این چند سال اخیر و حتی در کابینه منتخب دولت دوازدهم می شد به خوبی دید.

🔹اقتصاد در گذر زمان:
@m_ali_mokhtari