📉سرنوشت سیاست ماکیاولیستی.. ✍️دکتر محمد حسین غیاثی

📉سرنوشت سیاست ماکیاولیستی

✍️دکتر محمد حسین غیاثی

🔹احمدی نژاد یکی از هزاران هزار بازیچه ی دنیای سیاست است. او مهره ای بود که در مقطعی به بازی گرفته شد تا کسان دیگری را حذف کند. وقتی ماموریتش تمام شد و خواستند برود پی کارش دیگر نتوانست از قالب نقشش بیرون شود و همیشه تشنه و حیران و واله به دنبال سراب سیاست هروله کرد تا عاقبت پس از سالها خوردن از میوه ی ممنوعه، دیروز به پای الهه ی آن خود را انتحار کرد.

🔹این سرنوشت تلخ سیاستی است که ماکیاولی آن را عریان نشان می دهد و خوارداشت یک انسان بوسیله ی کسانی است که کارشان در سیاست مهره گردانی است و انسانهای دیگر را برای امیال و آمال و اهداف و افکار خود تسخیر می کنند.
داستایوسکی در رمان شیاطین یا تسخیر شدگان سرگذشت امثال او را شرح می دهد. این رمان سرنوشت گروهی است که به تحولی موهوم و شورش در یک استان روسیه می اندیشند. روح هریک از آنها توسط آن کسی که قدرتمندتر است تسخیر می شود. تراژدی بی نهایت رقت بار است. آنها بسان جن زدگان سرگشته و حیران می شوند و همه شان و حتی بیگناهانی که با آنها مرتبط بودند، عاقبت یکی پس از دیگری کشته می شوند یا می میرند. چقدر سرنوشت احمدی نژاد به جن زدگان آن داستان شبیه است. او برای هشت سال کارهایی در این مملکت کرد که هیچ وقت درون ویرانش را رها نمی کند. کارهایی که از قضا منافع و فواید آنها نصیب خودش هم نشد. او اکنون سرگشته و حیران شده است و تا حدی قابل ترحم. احمدی نژاد در چاهی عمیق از درماندگی و فلاکت افتاده است و هیچ منجیی نمی تواند دست او را بگیرد و نجاتش دهد. او با خود آمال و آرزوهای ضعیف ترین اقشار این جامعه را هم دفن کرد. قشری که قهرمانشان بود و حتی هنوز هم هست. اینها را نوشتم تا بازی گردانان سیاست کشور ازین کارها دست بردارند. چنین روشی در سیاست هیچ وقت عاقبت خیر و خوشی نداشته است. طالبان، القاعده، داعش و تشکیلاتهای شبیه آن به همین شیوه بوجود آمده اند و کار می کنند.
🔹مخاطب من تمام کسانی هستند که سیاست ایران را با این روش ها به پیش می برند. و کارشان وسیله قراردادن انسانهای دیگر است. احمدی نژاد یک نفر ازین قربانیان است که مهار نمی شود و دامنه ی انفجارهای تخریبی اش را گسترش می دهد و انتقام خود و بسیاری دیگر را از بازیگردانان سیاست می گیرد و خدا می داند آخر عاقبت راهی که شروع کرده است به کجا ختم می شود!

https://goo.gl/ZZkRrl


⚠️ انتشار این مطلب صرفاً جنبۀ اطلاع رسانی دارد و به معنای موافقت یا تایید محتوای آن از سوی کانال اقتصاد در گذر زمان نیست.

🔶اقتصاد در گذر زمان:
@m_ali_mokhtari