ستان فیلم «گرگ ‌و میش» است که در سال ٢۰۰٨ روی پرده نقره‌ای به نمایش درآمد و از آن زمان تاکنون، هوا هنوز برای مخاطبان این فیلم «گرگ

ستان فیلم «گرگ ‌و میش» است که در سال ٢۰۰٨ روی پرده نقره‌ای به نمایش درآمد و از آن زمان تاکنون، هوا هنوز برای مخاطبان این فیلم «گرگ‌ و میش» است. اکثر کسانی که با عاشقانه این خون‌آشام آشنا شده‌اند، دنباله‌ای برای آن بوده‌اند. علاقه به ادامه داستان این فیلم تا جایی ادامه پیدا کرده که وب‌سایتی نیز برای آن طراحی شده و بهترین آثار یا همان فن‌فیکشن‌ها در آن به نمایش گذاشته شده است. گوشه سایت هشدار داده که مطالب سایت برای افراد بالغ است و زیر ۱٨ساله‌ها نباید وارد آن شوند. محتوای این فن‌فیکشن‌ها اغلب عشق‌های فانتزی است که هیچ‌گاه مجال واقعی شدن پیدا نمی‌کند. به همین خاطر سر از دنیای خیالی داستان‌ها و کتاب‌ها درمی‌آورد. «شروع دوباره»، «قانون پنج‌ساله»، «شیفتگی»، «عاشقانه دیو و دلبر» و «عشق در حباب» ازجمله عناوین برتر فن‌فیکشن‌های فیلم «گرگ‌ و میش» هستند. اغلب از اسم آن‌ها نیز مشخص است که داستان‌های عاشقانه با فضای تخیلی ترکیب شده و آن‌ها را شکل داده‌اند. همه می‌توانند در این وب‌سایت، فن‌فیکشن‌های «گرگ ‌و میش» را بخوانند و در مورد آن نظر بدهند یا به آن رأی بدهند تا در فهرست ۱۰ تای اول قرار بگیرد. نکته جالب توجه در این سایت این است که داستان‌ها تنها به زبان انگلیسی نوشته نشده‌اند. برخی به زبان‌های ایتالیایی، فرانسوی و سایر زبان‌ها فن‌فیکشن‌های خود را نوشته‌اند.
@matikandastan
◀قلمرو شرلوک هلمز
«شرلوکی‌ها»؛ این عنوان سایتی است که داخل آن پر از فن‌فیکشن‌های سریال تلویزیونی معروف و محبوب «شرلوک» است. تقریبا همه با نام شرلوک هلمز آشنا هستند؛ کارآگاهی که به کمک دکتر واتسون پرده از اسرار جنایی برمی‌داشت. شاید ماهیت جنایی، پلیسی و مرموز شرلوک باعث شد پس از پایان آن از بی‌بی‌سی، داستان آن در میان طرفداران ادامه پیدا کند. دنیای فن‌فیکشن، دنیای تخیل است و در دنیای مرموز کارآگاهی، راه برای تخیل باز است. طرفداران شرلوک وارد قلمروی او شده‌اند و داستان او را به هر سمتی که مایل بوده‌اند، سوق داده‌اند و زندگی جدیدی برای او آفریده‌اند. طرفداران، کاراکترهای تاریخی را وارد داستان‌های شرلوک کرده‌اند و از این طریق داستان را جذاب‌تر کرده‌اند. آن‌ها دست شرلوک را با چشم‌های نافذش گرفته‌اند و به دنیای جدیدی در تخیل خودشان برده‌اند؛ کاری که همه طرفداران در داستان‌پردازی‌های خود می‌کنند.
@matikandastan
◀دنباله هیولاها
«هیولا» قرار بود چیز ترسناکی باشد که همه از آن فرار می‌کنند. اما هیولاهای بازی پوکمون‌گو به قدری دوست‌داشتنی هستند که به محض منتشر شدن این بازی، داستان‌پردازی‌های طرفداران هم در مورد آن شروع شد. این بازی به قدری پرطرفدار است که با وجود جدید بودن، در فهرست بازی‌های سایت فن‌فیکشن، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. بیش از ٨٨ هزار نفر فن‌فیکشن‌های مربوط به بازی پوکمون‌گو را دنبال می‌کنند، این در حالی است که بازی‌های قدیمی‌تر همه زیر ٧۰ هزار نفر دنبال‌کننده دارند. علاقه شدید کاربران بازی پوکمون باعث شده داستان‌پردازی‌های آن‌ها برای این بازی شروع شود. یکی نوشته: «اسرار سیاه‌چاله پوکمون» و داخل آن را به کمک همین هیولاهای دوست‌داشتنی و تخیل خودش پر کرده است. هر کسی عنوانی برای داستان خود انتخاب کرده و تلاش کرده پایانی جدید برای بازی هیولاها خلق کند. بازی پوکمون نه‌تنها در میان بازی‌ها در زمینه خلق فن‌فیکشن رتبه نخست را دارد، بلکه در میان تمامی آثار از رمان و داستان گرفته تا فیلم و موسیقی هم رتبه هشتم را به خودش اختصاص داده است. یعنی شهرت هیولاهای رنگی‌رنگی به اندازه کتاب‌های هری پاتر و فیلم «گرگ‌ و میش» است. در میان ٢۰ اثر برتر هنری که طرفداران برای آن‌ها داستان‌پردازی کرده‌اند، پوکمون‌گو مهم‌ترین اثری است که بازی ویدیویی است و خودش را در این فهرست جا کرده است. البته انیمه و مانگا نیز از پوکمون وجود دارد که به اندازه بازی آن از محبوبیت برخوردار است و طرفداران برای داستان آن دنباله‌هایی خلق کرده‌اند. (منبع: تارنمای مجله چلچراغ)
@matikandastan