واکنش مجید قیصری تقدیرشده بخش مجموعه داستان جایزه جلال (در گفتگو با ایسنا)

واکنش مجید قیصری تقدیرشده بخش مجموعه داستان جایزه جلال(در گفتگو با ایسنا)

جایزه‌ای که ناامیدی به بار آورد
1- چیزی که مورد سوال همه قرار گرفته تعداد سکه‌های این دوره است. کم شدن یک‌باره جایزه برای همه عجیب بود. به هر حال جایزه جلال تا زمان دولت دهم مورد توجه نبود و بیشتر اعتبارش به‌خاطر تعداد سکه‌هایش بود. در دوره دولت یازدهم سعی گردانندگان بر این است که جایزه به سمتی برود که خود جایزه اهمیت پیدا کند. امیدواریم طی این سال‌ها انتخاب آثار نشان دهد که جایزه جلال صاحب یک اعتبار ادبی است که هر نویسنده دلش بخواهد حداقل یک بار هم که شده آن را به دست بیاورد.
2- بازخوردی که من در این چند روز گرفتم خیلی خوب نبود. در میان کسانی که امید داشتند در این جشنواره از نظر مالی با دست پر بازگردند و تامین شوند، ناامیدی را خیلی دیدم. برخی از دانشجویان و دوستان خودم دلسرد و ناامید شدند. می‌توانم بگویم برآیند جشنواره امسال ناامیدی بسیاری از نویسندگان تازه‌کار بود. با این کاهش یک‌باره جایزه، به ناامیدی دامن زده شد.
3- چیزی که درباره جشنواره‌های دولتی و خصوصی می‌بینیم این است که خیلی تاثیر ندارند. بیشتر تبلیغات رسانه‌ای به چشم می‌آید و اگر رسانه‌ها بر اثری مانور بدهند، موثر خواهد بود. من در طول این سال‌ها ندیدم جشنواره‌ای اثری را معرفی کند و آن کتاب چندین چاپ متوالی بخورد.
4- جشنواره‌ها در ایران آن‌چنان که باید، مخاطب خود را پیدا نکرده‌اند. کار اصلی جشنواره‌ها این است که چند انسان خبره در رشته‌های مختلف آثار را بررسی و معرفی کنند. اما هدف جشنواره‌ها در ایران فعلا کتاب‌خوان کردن مردم است.@dastanirani