‏. قسمت دوم:

#کوچسرفینگ
‏#couchsurfing
قسمت دوم:

آیا کوچسرفینگ امنه و چطور امنیت خودمون رو تضمین کنیم؟

در کوچ سرفینگ فرض بر این قرار گرفته شده که همه افراد عضواین وبسایت قابل اعتماد هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه ولی مسلما باید از بعضی روشها و یا استفاده از بعضی پارامترها درصد خطر رو پایین بیاریم و سفر امنی رو برای خودمون مهیا کنیم.
* خوندن توصیه‌نامه‌های افراد میتونه کمک خوبی به ما بکنه که البته بازهم باید در این امر هوشیاری داشته باشیم. برای مثال وقتی میزبان پسر بوده و تمام توصیه‌نامه‌ها رو فقط دختران نوشتن و تعریف و تمجید کردن کمی باید برامون شک‌برانگیز باشه و جانب احتیاط رو رعایت کنیم.
* اینکه فرد میزبان چه جنسیتهایی رو قبول میکنه باید دقت بشه. برای مثال پسر و یا دختری که فقط میزبان جنس مخالف خود هستند باید برای ما قابل توجه باشه و بیشتر دقت کنیم.
* به حسمون اعتماد کنیم و اگر حس خوبی از عکس پروفایل شخص، توضیحات پروفایل و یا حتی وقتی در خانه میزبان هستیم، نداشتیم، با خودمون تعارف نداشته باشیم و کار درست رو انجام بدیم.
* داشتن تاییدیه میتونه کمی ما رو نسبت به شخص مطمین کنه هرچند که اصل نیست و صرف داشتن تاییدیه از طریق سایت نباید اعتماد کامل کرد.
* بعد از فرستادن درخواست و قبول اون توسط میزبان، با میزبان تا تاریخ مورد‌نظر در ارتباط باشیم و سعی کنیم همدیگه رو خوب بشناسیم. همین اعتماد متقابل بوجود میاره و خیلی خیالمون راحتتر و اقامتمون امن‌تر و مطمین‌تر خواهد بود.
* باد از تایید درخواستمون توسط میزبان حتما، اطلاعات مربوط به مرکز پلیس، بیمارستان نزدیک، هتل و یا هاستل نزدیک، موقعیت خونه در نقشه رو کسب کنیم و همیشه یادمون باشه مدیریت بحران و آماده بودن ذهن برای خیلی از اتفاقات میتونه کمک زیادی به ما در سفر تنهایی بکنه.
* در مورد شهر مقصد و رفتارهای اجتماعی و هنجارها و حتی نوع پوشش اون مشور اطلاعات کسب کنیم و سعی کنیم در سفرهای انفرادی هنجارشکنی که ما رو در موقعیت خطر قرار میده، انجام ندیم.
* در انتها، پیشنهاد میکنم حتما سوغاتی از شهر و یا کشورتون هرچقدر ناچیز برای میزبان ببرید و به شکلی از لطفش تشکر کنید.
* تاکید میکنم در صورت علاقه‌نداشتن به ارتباط و وقت نداشتن برای میزبان از این سایت استفاده نکنید!!

@misgray