🔴 لزوم بازنگری فعالیت احزاب در ایران. بخش_دوم

🔴 لزوم بازنگری فعالیت احزاب در ایران
بخش_دوم

🔸فقدان فعالیت حزبی امروزه کشور را با چالش خطرناکی به نام عدم تربیت مدیران مجرب وکارآمد در رده های مختلف نموده و حاکمیت را با کمبود نیروی متخصص در مدیریت کلان کشور مواجه کرده است ، نبود فضای رقابتی باعث ایجاد حاشیه امنیت برای مدیران ناکارآمد ونالایق که تنها امتیازشان نزدیکی به هرم حاکمیت میباشد شده است که این پیرمدیران مدعی یاتمایلی به ترک پستشان ندارند ویا اگر هم قرار بر جایگزینی باشد اعوان وانصار وخانواده مدیران فعلی بصورت موروثی میزها را تحویل میگیرند که نتیجه آن مشهود است.

🔸 تبعات آزادی فعالیت احزاب :
- انتخاب نمایندگان و وزرا و ... برمبنای برنامه ارائه شده از سوی حزب مطبوعه بوده و نقش شعور در آرا مردمی پررنگ خواهد شد.
- به جای هزینه های کلانی که هر نفر به تنهایی برای انتخابات هزینه میکند ، با هزینه یک نفر لیستی شامل نفرات مد نظر حزب تبلیغ شده و نقش پول کمرنگ خواهد شد.
- احزاب برای دست یافتن به کرسی خدمت رقابتی نفسگیر خواهند داشت و برای اینکه در دوره های بعدی نیز بتوانند قدرت را حفظ کنند خدمت را سرلوحه خود قرار داده و تلاش مضاعفی به کار خواهند بست.
- قوه قضائیه اراده مضاعفی در مبارزه با فساد خواهد داشت و برخورد جناحی و انتخابی با مقوله فساد جای خود را به برخورد قهری خواهد داد.
- به جای نمایش دموکراسی ، دموکراسی واقعی در جامعه حاکم خواهد شد .
-فضای نقد باز شده و در سایه تظارب افکار واندیشه ها راهکارهای مناسب برای برون رفت از مسائل و مشکلات ارائه خواهد شد.
- به دلیل وجود فضای آزاد انتقاد وتبادل اطلاعات ناشی از رقابت حزبی شرایط فعلی ناشی از بی رقیبی افراد نزدیک به حاکمیت و منحصر شدن حاکمیت بصورت ملوک الطوایفی وموروثی از بین رفته و باعث کنترل فساد و رانتخواری درلایه های مختلف مدیریتی شده و زمینه های کاخ نشینی و گزافه خرجی مدیران و فرزندانشان را ازمیان خواهد برد ، ریشه حقوقهای نجومی خواهد خشکید و قطعا شرایط جدیدباعث رضایتمندی مردم شده و پایه های حاکمیت را استحکام بیشتری خواهد بخشید.

🔸با توجه به آنچه که به تلخیص آمد ، به نظر میرسد گام اول برون رفت از شرایط فعلی این است تا حاکمیت بنا به گذشت چهل سال از عمر نظام و تجربه ناموفق مدیریت کلان کشور ، از توهم توطئه فعالین سیاسی و احزاب ولو یک گام عقب نشینی نموده و فضا را به معنای واقعی برای حضور اندیشه های متفاوت ولو مخالف باز کند و مطمئن باشد که روند کنونی و حاکمیت تک حزبی نمیتواند راه به جایی ببرد البته این در شرایطی صادق خواهد بود که حاکمیت علاقمند به حل مشکلات و معضلات در سطح داخلی و خارجی بوده و بخواهد با رویکردی جدید الگوی واقعی حکومت اسلامی را پیاده نماید که در بخش بعدی به ان خواهیم پرداخت.

🎯کانال دانش سیاست👇👇👇
@policypaper