درک درست از آینده تاریخ را شناخت دقیق شخصیت رهبران دانست …ایوب اسدی، در سمینار رازهای دیپلماتیک غیرکلامی و روابط بین الملل که توسط

درک درست از آینده تاریخ را شناخت دقیق شخصیت رهبران دانست.

ایوب اسدی، در سمینار رازهای دیپلماتیک غیرکلامی و روابط بین الملل که توسط انجمن علوم سیاسی و انجمن روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد با اشاره به وجود کنش های ماهرانه و زیرکانه در سیاسیون گفت: گاهی اوقات ما حرکاتی را به صورت نا آگاهانه انجام می دهیم و نمی دانیم که منظور از آن ها چیست، در حالی که هر کدام از این حرکات برای روانشناس ها مفهوم و معنای خاص خود را دارند. وقتی که پیام و خبر به کسی رسانده می شود؛ تنها ٧ درصد از تاثیرگذاری آن با کلام است و ٣٨ درصد آن مربوط به تُن یا بَم صدا و ۵۵ درصد را زبان بدن انسان برای تاثیر گذاری تشکیل می دهد.

وی در خصوص حریم خصوصی در زبان بدن افزود: در روابط میان سیاست مداران حفظ ۴۶ سانتی متر فاصله با شخص مقابل در زبان بدن به معنای حفظ پیرامون خصوصی است. و دوستی هماهنگ را القا می کند و وقتی افراد نزدیک تر از این فاصله می شوند، غلظت خون بالا رفته، ایجاد اضطراب می کند و شخصی که روبرو ایستاده شکل دفاعی به خود می گیرد. یا مثلا وقتی که فردی دست خویش را زیر چانه اش گذاشته و فشار می دهد نشان از خستگی وی دارد.

اسدی بیان داشت: کف دست نمایان به معنای راست گویی است، کسی که در حال سخن گفتن؛ به کف دست خویش اشاره دارد یعنی حرف هایش واقعیت را می گویند که یک ریشه تاریخی دارد و در گذشته وقتی کسی قصد تسلیم شدن را داشت دستاهایش را بالا می برد، به این معنا که هیچ سلاحی ندارد و تسلیم است. در ارتباط میان سیاسیون، هنگامی که دست در جیب باشد و تنها شست نمایان باشد به معنای برتری و سلطه گری است.

نوروزی عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه شهید چمران اهواز با تاکید بر نقش رهبران در تعیین مسیر تاریخ اظهار کرد: اگر قصد دانستن تاریخ را دارید، کتاب های تاریخی را بخوانید که همه وصف و شرح حال رهبران سیاسی است که برای شناختن تاریخ باید درک درستی از شخصیت ها و رهبران داشته باشیم، برای دانستن آنکه دنیا به سمت صلح می رود یا جنگ باید شخصیت رهبران جهان را بشناسیم.

وی با اشاره به سخنان هنری کسینجر دیپلمات آمریکایی و مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا که می گوید؛ رهبران ٣ دسته اند؛ انقلابی، مصلحت گرا و فرهمند تصریح کرد: یکی از معظلات دنیای امروز نیز همین تفاوت ها در سبک رهبری است که باعث تفاوت برداشت ها از واقعیت و سیاست می شود که در نتیجه تخاصم در سطح بین الملل را موجب می گردد و در حقیقت جنگ ها، برداشت های گوناگون رهبران از مسائل و رخداد های جهان هستند.

🎯کانال دانش سیاست👇👇👇
@policypaper