🌐معرفی دانشکده اکو دانشگاه علامه طباطبایی …

🌐معرفی دانشکده اکو دانشگاه علامه طباطبایی



در دانشکده اکو کلاسها به زبان انگلیسی هست و دانشجویان خارجی هم هست در طول ترم، به طور میانگین با سه تا چهار استاد خارجی کلاس مشترک وجوددارد از کشورهایی نظیر ترکیه، افغانستان، قزاقستان، چین، استرالیا، لهستان و.... . دیدگاه این اساتید خارجی این بود که دانشجویان و اساتید ایرانی باهوش هستند اما نقطه ضعفشان عدم آشنایی کافی با زبان انگلیسی و با دیدگاه ها و نظریات مطرح بین المللی است. از این رو، مسائل را با دید محدود محلی تحلیل می کنند.
درباره دوره مشترک کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای دانشکده اکو دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاه ملی زبان‌شناسی مسکو
این دوره توسط دو دانشگاه فوق به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.
در این دوره روی منطقه اوراسیا تمرکز خواهد شد.
به فارغ‌التحصیلان مدرک مشترک بین المللی داده خواهد شد.
دانشجویان ترم اول را در دانشگاه خود، ترم دوم را به صورت دسته‌جمعی در دانشگاه مسکو، ترم سوم را به صورت دسته جمعی در دانشگاه علامه طباطبایی و ترم چهارم را بر اساس موضوع پایان نامه در یکی از این دو دانشگاه خواهند گذراند.
هزینه رفت و برگشت و خوابگاه به عهده دانشگاه خواهد بود.
داوطلبان بر اساس علاقمندی، رتبه کل و نمره و اطلاعاتشان در زمان مصاحبه و همچنین بر اساس عملکرد ترم اول برای این دوره انتخاب خواهند شد.
این دوره فرصت بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر بوجود خواهد آورد.
کسانی‌که با زبان روسی (در کنار زبان انگلیسی) آشنایی خوبی دارند در اولویت خواهند بود.
قابل توجه داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های روابط‌‌ بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای؛ که هنوز انتخاب رشته و دانشگاه نکرده‌اند:

دوستان و داوطلبان زیادی طی این چند روز مکاتبه کرده و شرایط تحصیل در گروه مطالعات منطقه‌ای، دانشکده بیمه اکو، دانشگاه علامه طباطبائی را پرسیده‌اند. برای کمک به انتخاب بهتر شما، شرایط تحصیل در این دانشکده را شرح می‌دهیم

• تحصیل در این دانشکده به زبان انگلیسی می‌باشد. پایان‌نامه ها نیز به زبان انگلیسی نگاشته و دفاع می‌شوند.
• داوطلبان برای پذیرش در این دانشکده، یک مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی را هم باید با موفقیت پشت سر بگذارند.
• علاوه بر دانشجویان ایرانی، دانشجویان خارجی نیز (معمولاً) در این کلاس‌ها حضور دارند.
• در مدرک کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیلان این دانشکده قید می‌شود که به زبان انگلیسی تحصیل کرده‌اند. این امر در پیدا کردن شغل و در پذیرش از دانشگاه‌های معتبر برای دوره دکتری امتیاز خوبی است. حتی در کنکور دکتری داخلی نیز این موضوع بسیار کمک‌کننده است.
• اساتید این گروه ترکیبی از اساتید شناخته‌شده دانشگاه‌های علامه‌طباطبائی، شریف، شهید بهشتی، تربیت مدرس و دانشگاه تهران هستند. این ترکیب کمتر در دانشکده‌های دیگر یافت می‌شود.
• علاوه‌بر این، در طول ترم اساتید متعدد خارجی در کلاس‌ها حضور می‌یابند و به ارائه دیدگاه‌های خود می‌پردازند. دانشجویان این فرصت را دارند که با دیدگاه‌هایی متفاوت از دیدگاه‌های اساتید خود آشنا شوند.
• دانشجویان موفق این فرصت را دارند که یک ترم را در خارج از کشور بگذرانند.
• فرصت‌های متعدد دیگری برای سفر دانشجویان به دانشگاه‌های خارجی برای بازدید، ارائه سخنرانی و یا همراهی با اساتید دیگر وجود دارد.
• سال آینده، دوره مشترکی با دانشگاه زبان‌شناسی مسکو برقرار است که دانشجویان در کلاس‌های مشترک در دو کشور تحصیل میکنند و مدرک بین المللی دریافت می‌کنند.
• گرایش‌های فعال در این دانشکده عبارتند از: آسیای مرکزی و قفقاز، اوراسیا (مشترک با دانشگاه زبان‌شناسی مسکو) و جنوب آسیا.
• سال آینده حضور پروفسور راما کریشنان از دانشگاه جواهر لعل نهرو هند برای تدریس در این دانشکده به مدت یک ترم تثبیت شده است.

http://ecod.atu.ac.ir/index.aspx?siteid=8&fkeyid=&siteid=8&pageid=632