🔴 عدالت، در مسلخ سیاست

🔴 عدالت، در مسلخ سیاست

🔻شفقنا- شدت گرفتن خشونت‌ها در میانمار، نگرانی ها از به‌وقوع پیوستن فاجعه انسانی دیگر در این گوشه از جهان را افزایش داده است.

سیاوش ره پیک مدیر انجمن دفاع از قربانیان خشونت(ODVV) در روزنامه ایران نوشت: اقلیت مسلمانان روهینگیا در میانمار سال‌هاست که با بی‌تفاوتی جامعه جهانی با نقض سیستماتیک حقوق انسانی خود از سوی دولت و برخی گروه‌ها در میانمار مواجه هستند. گسترش تعصبات نژادی علیه مسلمانان از سوی گروهی از روحانیون متعصب بودایی و تشویق نظامیان به برخورد خشونت‌آمیز با اقلیت روهینگیا هر روز ابعاد تازه‌ای را به خود می‌گیرد که انتشار تصاویر شکنجه و قربانیان این برخوردهای خشونت‌بار هرروزه آذین بخش صفحات رسانه‌های دنیاست. پیروزی آنگ سان سوچی در میانمار امید‌ها را برای بهبود وضعیت اقلیت مسلمانان روهینگیا افزایش داده بود، اما درخواست‌های مکرر جوامع حقوق بشری در دنیا و برخی شخصیت‌های جهانی از دولت جدید در میانمار نیز نتوانست از شدت فشارها ،خشونت‌ها و جنایت بشری علیه این اقلیت مذهبی در میانمار بکاهد.
اخیراً مقام های سازمان ملل و گروه‌های مستقل حقوق‌بشری با ارائه اسناد، مدارک و شواهد موجود، دخالت مستقیم دولت میانمار در پاک‌سازی قومی و نقض شدید حقوق‌بشر، ازجمله مسدودکردن کمک‌های بشردوستانه برای مسلمانان و تحریک غیرمسلمانان برای انجام خشونت بر ضد مسلمانان این کشور را گزارش کرده و نسبت به وخیم‌تر شدن اوضاع ابراز نگرانی کرده‌اند.
با این‌حال ما هر روز شاهد گسترش روابط برخی از کشورها و جامعه بین‌الملل با دولت میانمار هستیم. بسیاری از تحریم‌ها برداشته شده، دیپلمات‌های سطح بالای آن به نقاط مختلف دنیا سفر کرده و همکاری‌های اقتصادی و نظامی همچنان در حال افزایش است. این در شرایطی است که بیشتر جمعیت یک میلیون و یکصدهزار نفری روهینگیا همچنان از حق شهروندی میانمار محرومند و در شرایطی مشابه با آپارتاید زندگی می‌کنند.
براساس گزارش‌ها، از زمان شروع درگیری مسلمانان با قوم بودایی «راخین» در سال ۲۰۱۲ بیش از ۲۴۰ هزار نفر از آنها به مناطق دیگر آواره شده‌ و بسیاری از آنان بالاجبار توسط نظامیان به اردوگاه‌های کار اجباری منتقل شده و مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.
♦️ادامه مطلب در لینک زیر:http://political2040.blogfa.com/
https://telegram.me/politickaraj