🔹🔸چندین پیشنهاد برای دانشجویان دانشگاه.. 🔻دانشجویان دانشگاه باید سیاسی باشند

🔹🔸چندین پیشنهاد برای دانشجویان دانشگاه

🔻دانشجویان دانشگاه باید سیاسی باشند

♨️یادداشت : علی عمرانی
فعال رسانه ای دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه پیام نور مرکز کرج

اندیشکده روابط بین الملل:

برای روشن شدن مطلب به موارد ذیل اشاره میکنیم :

@politickaraj

1- مهمترین و اولین نیاز دانشجو در دانشگاه ، برای روشنگری و کسب بینش ؛ داشتن اطلاعات و آشنایی با رشته
علوم سیاسی میباشد.

2- ارتقاء فکری دانشجویان باید با جامعه فرهنگ و سیاست کشور آمیخته باشد.

3- دانشجویان دانشگاه ، باید به ریزترین پدیده‌های سیاسی دنیا فكر كنند - تحلیل ارائه دهند - نظرات دیگران را بپرسند و مشورت نمایند.


4- در كشوری كه رابطه ای بین جوانان ، دانشجو ، سیاست و بصیرت حاکم باشد... ؛ چنین كشوری می‌تواند با کمک مردم ، حكومت کرده و حركت ، مبارزه و جهاد خود را بر اساس حرکت های مردمی پایه ریزی نماید.

5- تمام اعضای جامعه ، از هر قشری که باشد ، چه دانشجو چه کارمند چه استاد دانشگاه باید توانایی درک و تحلیل حوادث و جریاناتی که در اطراف آنان رخ می‌دهد را داشته باشند. این بینش سیاسی برای هر کسی لازم است.

6- دانشگاه ها ، باید زمینه های علمی در اختیار دانشجو قرار دهند و هر چقدر دانشجو ابزار علمی بیشتری داشته باشد ، به پیشرفت ، رشد و روشنگری بیشتری میرسد.

7- باید قدرت تحلیل دررشته خود را داشته باشیم ، بیاموزیم و به اجرا در آوریم. قدرت تحلیل که نداشته باشیم فریب دشمن گریبانگیرمان خواهد شد.

8- باید بتوانیم تحلیل سیاسی ارائه دهیم. چیزی که امام حسن مجتبی (ع) را از رسیدن به موفقیت ، بازداشت ، نبودن تحلیل سیاسی در بین مردم بود. مردم نمیدانستند ، چگونه تحلیل سیاسی انجام دهند.

9- حرکت سیاسی و عمل سیاسی دانشجویان باید در راه علم سیاست گام برداشته و کار سیاسی در دانشگاه ‌ها و ترویج علم ، عمومی شود.
تشكل ‌های دانشجویی... باید نوع برنامه‌ ریزی و كار را به كیفیتی قرار دهند كه دانشجو قدرت تحلیل سیاسی بیشتری پیدا کند.

10- دانشجو باید تحرک سیاسی داشته باشد تحرکی که برمبنای اصلاح کشور باشد ، نه برای تخلیه فکری دانشجو. این دانشجویان در آینده برای مدیریت کشور نقش ایفا خواهند کرد.

11- روش های ناکار آمد مغالطه اجتماعی سیاسی فرد فریبدهنده ویا دشمن را بشناسد و در جهت اصلاح آن بر آید و یا نظریه ارائه نماید.

12-دانشجو باید بتواند در عالم سیاست ، بنیاد اصول بر قوانین مسئله یا موضوع را بشناسد و صره و ناصره را از هم تشخیص دهد.
داشتن ادارک قوه علم مهم است.

13- دانشجو باید رسانه ای شود و یادداشت هایش برای اصلاح کشور باشد دلش برای ملت بتپد.

14- دانشجویان باید بدانند در دانشگاه
تعامل و اتحاد گروهی و فعالیت های مشترک کارکردن در رشته های مختلف مهم است. یا از طریق انجمن همکاری سیاسی اجتماعی... انجام دهند یا انفرادی.

15- باید تحلیل و تمییز عقلانی دهد بین دانشجو ، سیاست ، بصیرت ، عمل و دانشگاه رابطه مفیدی برقرار کند که در نتیجه تصمیم سازی درستی برای خود و کشور نماید.

16- داشتن فهم سیاسی به دانشجو کمک می نماید در تصمیم گیری به آسانی به نتیجه مطلوب برسد و بداند تز اندیشه سیاسی مخاطب چیست ؟


17- دانشجو باید جبهه ‌بندی ‌های سیاسی دنیا را بشناسد تا بفهمد امروز دشمن کجاست و از کجا و با چه ابزاری حمله خواهد کرد و با تصمیم گیری درست برای وطن نقش ایفا نماید.

18- دانشجویان باید مذاکرات مباحثات گسترده ای در زمینه های سیاسی - اجتماعی داشته باشند تا بتوانند مشکلات کشور را تشخیص داده و شیوه های درمان آن را اعلام نمایند.

19- دانشجویان بین مفاهیم :
سیاست بازی ، سیاست کاری ، سیاست زدگی و سیاستگری به یک مفهوم توجه کنند و مبنای کار خود قرار دهند :
آن هم سیاستگری همراه با اصول علمی درست.

20- دانشگاه‌ها باید سیاسی باشند و دانشجو های سیاسی پرورش دهند.

💢 بیانات رهبری :
1392/05/06

من همه ‌ی دانشجویان را به «دانشجویی» به معنای واقعی کلمه - یعنی دنبال علم رفتن - و به فعالیتهای متناسب با دانشجوئی دعوت میکنم ؛ چه فعالیتهای اجتماعی و چه فعالیتهای سیاسی.


http://irthink.com/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7/