⚪️⚫️ علوم سیاسی: گرایش مطالعات منطقه‌ای.. سال ۹۷

⚪️⚫️ علوم سیاسی: گرایش مطالعات منطقه ای

سال 97

https://t.me/joinchat/AAAAAEBxt4x5tuH3wWlwQA


یکی از گرایشهای مجموعه علوم سیاسی گرایش مطالعات منطقه ای است که نسبت به سایر گرایشها جدیدتر می باشد و دارای ۷ زیرمجموعه است.
هدف اصلی از تشکیل رشته مطالعات منطقه ای ارائه آموزش‌های لازم به تصمیم گیرندگان سیاست خارجی کشور در سال‌های آینده است چرا که اتخاذ تصمیم‌های مناسب در قبال تحولات سریع جهانی و تغییرات ناگهانی در سطوح داخلی کشورها اقتضا می‌كند تا مسائل کشورها به صورت تخصصی تر بررسی شود.
از این‌رو مطالعات منطقه‌ای به منظور تبیین نظری تحولات جهانی و واکاوی نقش و جایگاه منطقه‌ای از فضای جدید بین‌المللی با رویکردی کاربردی ارائه می‌شود.

مهارت لازم جهت این گرایش شامل: علاقه به مباحث سیاست و حکومت کشورها و سیاست خارجی و سیاست تطبیقی/ آگاهی نسبت به منطقه انتخابی/ آشنایی با زبان انگلیسی و آشنایی با زبان منطقه انتخابی/ قدرت تحلیل و بررسی و تطبیق مسائل و موضوعات منطقه مورد مطالعه/ آینده نگری.

دانشکده مطالعات جهان در کنار سایر دانشگاه ها به صورت تخصصی تر این گرایش را ارائه میدهد.
این دوره (کارشناسی ارشد) مشتمل بر ۷ گرایش منطقه‌ای است که دانشجویان پس از گذراندن دروس پایه و دروس تخصصی و سپس پایان‌نامه در زمینه گرایش مرتبط تنظیم و ارائه خواهند كرد.

گرایش‌های مطالعات منطقه‌ای به ترتیب عبارتند از:
- مطالعات ایران (این گرایش با گرایش سیاست گذاری و مسائل ایران که زیرمجموعه گرایشهای دیگر علوم سیاسی هستند متفاوت است)
- مطالعات خلیج فارس
- مطالعات خاورمیانه و شمال افریقا
- مطالعات آسیای مرکزی و قفقاز
- مطالعات اروپا
- مطالعات امریکا
- مطالعات فلسطین

دانشکده مطالعات جهان این مناطق را به صورت جزیی تر و تخصصی تر ارائه میدهد. به طوری که مثلا میتوانید بجای منطقه خاورمیانه، مطالعات عراق را انتخاب کنید. اما تسلط به زبان منطقه انتخابی از شرایط پذیرش این دانشکده می باشد.


─═इई @politickaraj ईइ═─
‍ ‍ ‍ ⇱ کانال علوم سیاسی⇱
ڪلیــڪ ڪنید