✳️ آیا جمهوری اسلامی ایران در جهت حرکت به سوی دکترین جدیدی است؟ (بخش نخست)

✳️ آیا جمهوری اسلامی ایران در جهت حرکت به سوی دکترین جدیدی است؟ (بخش نخست)

👈این روزها تغییرات منصب های سیاسی در ایالات متحده ، علی الظاهر نگران کننده به نظر می رسد! به لحاظ تئوریک در کلاس های دروس سیاسی و روابط بین الملل تم ذهنیت امریکایی ریشه های " انزواطلبی " دارد، و این به آن معنی است که امریکایی ها به دلائلی ترجیح می دهند سرشان به لاک خودشان باشد، مگر آنکه تهدیدی جدی دریافت نمایند (مثل حمله 11 سپتامبر)، گویا یکی از محرک های جدی واکنش ایالات متحده می تواند مرتبط با شناخت یک تهدید شناسایی شده باشد که البته در دیدگاه سر سختانه سزاوار یک مدل جنگ نیز خواهد بود.
🔺در موضوع ریشه یابی دشمنی ایران و امریکا برخی اندیشمندان داخل به دنبال فلسفه، چرایی و نقطه شروع شعار " مرگ بر امریکا " می گردند و برخی نیز از هزینه های پرداخت شده یا بدست آمده (نتایج دریافتی) قبل و فعلی و آتی این شعار و خصومت صحبت می کنند. عده ای موضوعات تمدنی فرهنگی را پیش می کشند و برخی نیز افکار عمومی و دیدگاه سیاستمداران دو ملت را مهم می دانند و البته موضوعاتی اینچنین ...شاید بتوان گفت متغیر منفردی را نمیتوان در صحه گذاری یا نفی به کار بست.
🔺به عنوان نمونه ریشه آن را در موضوع کودتای 28 مرداد یا اشغال سفارت امریکا دانست! اشغال سفارت هر چند مطابق کنوانسیون ها عقبه حقوقی دارد و یا مداخله در امور داخلی دیگر کشورها ، اما به نظر میرسد موضوع این حوزه ها این روزها بیشتر مورد مراجعه قرار داده شده تا اینکه درصد قابل توجهی از تاثیر را داشته باشد. ✍️ رضا میرزایی

✅ #سیاست_شناسی
@politicology