✳️✴️ اروپایی‌ها دیگر ساعت را عقب و جلو نمی‌کشند

✳️✴️ اروپایی‌ها دیگر ساعت را عقب و جلو نمی‌کشند

👈ممکن است ظرف چند ماه آینده داستان ۱۰۰ساله تغییر ساعت، دست‌‌کم در اروپا که زادگاه این ایده بوده است، به پایان خود برسد.جرقه مصوبه ماه گذشته پارلمان اروپا، مبنی بر لزوم بررسی تأثیر ابعاد انسانی اجرای قانون بهره‌گیری حداکثری از نور خورشید، از سوی برخی کشورهای اروپای شرقی، از جمله لیتوانی، زده شد.

🔺اما آمریکایی‌ها هم از مخالفان سرسخت این قانون هستند و می‌خواهند راهی برای جلوگیری از اجرای تغییر ساعت‌ها پیدا کنند. طرفداران قانون تغییر ساعت اعتقاد دارند که این کار به‌نفع میزان مصرف انرژی است؛ اما پژوهش ۱۱ سال پیش دانشگاه سانتاباربارای کالیفرنیا نشان داد که این تصور غلط است.

🔺بنیاد ملی خواب آمریکا هم اعلام کرد که تغییر ساعت‌ها موجب افت ۴۰دقیقه‌ای خواب شهروندها و تأثیر مخرب بر سلامتی آنها می‌شود. روسیه سال ۲۰۱۴ به اجرای این قانون پایان داد.

🔺حالا اروپایی‌ها هم به بهانه سلامتی مردم و برای نیاز مردم کشورهایی که زندگی شبانه در آن جریان دارد به دنبال آن هستند تا از بروز ضررهای مادی به زندگی شهروندان جلوگیری کنند.

🔺با بروز معضل کمبود انرژی در خلال جنگ جهانی اول، ایده برقراری ساعت تابستانی و زمستانی از سوی فرانسه و بریتانیا مطرح و اجرا شد. هدف آن کسب منافع مالی از کاهش مصرف انرژی بود. اما بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که ۶۸درصد کشورهای جهان از قانونِ جلو و عقب کشیدن ساعت تبعیت نمی‌کنند و بدین ترتیب زندگی روزمره ۸۰درصد جمعیت جهان شامل این قانون نمی‌شود./ یورونیوز

#جلو_و_عقب_کشیدن_ساعت
✅ #سیاست_شناسی
@politicology