✳️❇️ چرا در بیشتر کشورها فعالیت‌های مدنی سانسور میشود؟

✳️❇️ چرا در بیشتر کشورها فعالیت های مدنی سانسور میشود؟

◀️ نقش فعال مدنی در جامعه نقش اصلاحی و آگاهی‌دهنده است. فعال مدنی نقش‌های زیادی از قبیل معلم، کارمند اداره دولتی، کارمند موسسه غیردولتی، استاد دانشگاه، کارگر شهرداری، روزنامه‌نگار، نویسنده، شاعر، نقاش، دانشجو، بازیگر سینما، عکاس و... در جامعه به عهده دارد. فعال مدنی می‌تواند هریک از نقش‌های یاد شده باشد که در زمان و مکان مشخص برای منافع عمومی عمل نموده باشد.

🔺به عبارت کلی، فعال مدنی یعنی فردی که در امور مربوط به منافع و مصالح عمومی جامعه دخالت می‌کند و از خود واکنش نشان می‌دهد.
🔺قطعن زورمندان جامعه، چنین دخالت و عملکردی را صد در صد تایید نخواهند کرد. به همین دلیل است که در "دموکراتیک " ترین کشورهای جهان، فعالیت‌های مدنی سانسور می شود.

🔸فعال مدنی نمایندگی از افکار عمومی می‌کند و نماینده غیر رسمی مردم می‌باشد. وقتی به خواسته‌های مردم از طریق وکلا و نماینده‌های‌شان توجه صورت نمی‌گیرد، فعال مدنی نقش نماینده و وکیل مردم را بازی می‌کند و صدای آن‌ها می‌شود.
🔸فعال مدنی نبض جامعه است و رابطه مستقیم و گسست‌ناپذیر با تمامی اقشار جامعه دارد.
🔸جامعه مدنی و فعالان مدنی پتانسیل‌های قوی برای تغییر در یک جامعه هستند. به همین جهت، از طرف صاحبان قدرت جدی گرفته می‌شوند و تا حد امکان به خواست‌های‌شان اهمیت داده می‌شود.

#فعال_مدنی #فعالیت_مدنی
✅ #سیاست_شناسی
@politicology