🔻مسئله کودک همسری و خاموشی حوزه علمیه خواهران🔻.. (بخش دوم)

🔻مسئله کودک همسری و خاموشی حوزه علمیه خواهران🔻

(بخش دوم)

🔹به نظر می رسد حوزه های علمیه خواهران رسالت خود را از دیگر زنان جامعه جدا می داند و در پی چاره جویی برای دغدغه ها و مشکلات روزِ آنان نیست و اهداف منحصر به خود را دنبال می کند و از طرفی زنان دیگر طبقات هم از زنان حوزوی دوری می کنند. واقعیت تلخی است که دیواری سنگی، زنان حوزوی را از دیگر زنان جامعه متمایز و جدا می کند و هریک دغدغه ها، پیگیری ها، مسائل و مشکلات و دردهای خود را از دیگری جدا می داند.
🔸این ناهم پیمانی دو سویه نیازمند تعامل و گفتگو و مدارا است.مگر چیزی جز این است که همه ما برای وضعیت مطلوب زنان و بهتر شدن جامعه ایران و در نهایت کامیابی بشر تلاش می کنیم.مگر نه آنکه همگی ما زنان ایرانیم، از یک ملیت، یک کشور. اختلاف در مذهب و عقیده منجر به اختلاف در ملیت نمی شود. اما عجیب است که اختلاف در عقیده، سبک زندگی و پوشش ما را چند تکه و جدا از هم کرده است.همه ما داخل مرزهای یک کشور هستیم و چه دوست داشته باشیم یا دوست نداشته باشیم زندگی ما به یکدیگر وابسته است و کیفیت زندگی هر فرد از ما طعنه به تمام جامعه می زند. گریه، لبخند، شادی،غم،موفقیت، شکست، تلخی، رنج و خوشی همه ما به یکدیگر وابسته است. هر فتحی که زنی در دور افتاده ترین گوشه این سرزمین داشته باشد محرکی است که قطارِ کامیابیِ تمام زنان و مردان این سرزمین را به حرکت وا می دارد.
🔹حوزه های علمیه خواهران ظرفیت عظیمی دارد که با کمک به بازخوانی فقهی و حقوقی سن ازدواج در مسئله کودک همسری، می تواند با دیگر زنان جامعه همدل و همگام و همصدا شود.
بانوان طلبه می توانند از طریق گفتگو با مراجع و آیات عظام، همراهی با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، رایزنی با مجلس و دیگر نهادهای تاثیرگذار دولتی، برگزاری نشست های علمی، قلم زنی ودیگر فعالیت های آموزشی و پژوهشی، همراه با دیگر زنان جامعه در حل این معضل تاثیر شگرفی داشته باشند. و حتی می توان از ظرفیت های تبلیغی حوزه های علمیه خواهران جهت فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در مناطق مختلف کشور استفاده کرد.
وظیفه دینی و اخلاقی ما زنان حوزوی است که در برابر مشکلات جامعه سکوت نکنیم و علیرغم اختلافات در عقیده و پوشش و سبک زندگی با دیگر صداهای جامعه متحد شویم و برای رفع ظلم از هر انسانی و ساختن دنیایی بهتر برای همه، با یکدیگر همدل شویم.
🔸به رسمیت نشناختن صدای مخالف و عدم پذیرش تغییرات جامعه و واقعیت های دنیای جدید تنها ما را چند تکه و جدا از هم کرده و سبب دین گریزی، تفرقه، خشونت رفتاری و کلامی علیه یکدیگر و در نهایت مخدوش کردن چهره مهربانِ اسلام خواهد شد.
🔹به امید آنکه زنان جامعه روزی فارغ از عقیده، مذهب، پوشش و سبک زندگی، همه با هم، در کنار هم و دوشادوش هم برای رسیدن به فردایی بهتر و آینده ای روشنتر تلاش کنند.

@religionandsociety