🔻باب اجتهاد برای بانوان باز است و اجتهاد آنان در مسائل مربوط به بانوان قطعا اثرگذار است🔻

🔻باب اجتهاد برای بانوان باز است و اجتهاد آنان در مسائل مربوط به بانوان قطعا اثرگذار است🔻

♦️دروس بانوان طلبه براساس نیاز تنظیم و قسمت های بیع و خیارات حذف شود

🎙گفتگوی مریم وفادار گروه فقه جامعه المصطفی.

🔹نیاز به اجتهاد بانوان بیش ‌از پیش احساس می‌شود. آنچه مسلم است اینکه فقه شیعی در کسب علم تفاوتی میان زن و مرد قائل نشده است. از طرفی باب اجتهاد باز است و بانوان می‌توانند تا مرحله اجتهاد پیش بروند. به نظر من، اجتهاد آنان خصوصاً در مسائل مربوط به بانوان قطعاً اثرگذار است.

🔸شرایط کسب اجتهاد برای بانوان بسیار سخت است و تمهیداتی که بانوان بتوانند از دروس خارج بهره‌مند شوند بسیار کم مهیا شده است، درحالی‌که با پیچیدگی مسائل زنان نیاز به اجتهاد بانوان بیشتر احساس می‌شود.

🔹نیاز است که علوم حوزوی در زیر شاخصه‌های خود خصوصاً رشته‌های خاص بانوان ازجمله فقه زنان و فقه نظام خانواده و همچنین تبلیغ در حوزه بانوان ورود پیدا کنند.

🔸ضروری است سرفصل‌های دروس خواهران با توجه به نیازهای آنان تنظیم گردد و از مباحث غیرضروری پرهیز شود تا برداشت و بهره‌وری از آن علوم بیشتر گشته و پاسخگوی نیاز بانوان به‌طور گسترده باشد. این با تأکید مقام معظم رهبری در گسترش فقه اجتماعی و فقه نظام ضرورت بیشتری می‌یابد؛ لذا باید یادآور شد که تغییر در حوزه‌ها باید سریع‌تر انجام گیرد.

🔹ضروری به نظرمی رسد سرفصل‌های دروس خواهران با توجه به نیازهای آنان تنظیم گردد و از مباحث غیرضروری چون قسمت‌هایی از بیع و خیارات پرهیز شود.

متن کامل👇
http://yon.ir/UMt4X

🔰منبع: طلبه بانو

@religionandsociety