✅گزارش کانال‌های دیگر: از رتبه محیط زیستی ایران تا تعهدات و وظایف نمایندگان شورای شهر تهران

✅گزارش کانال های دیگر : از رتبه محیط زیستی ایران تا تعهدات و وظایف نمایندگان شورای شهر تهران
@sahatzist
1️⃣روزبه کردوانی در کانال سیاست گذاری عمومی خود به بررسی سقوط آزاد شاخص محیط زیستی ای پی آی در دوره دولت مهرورزان پاک دست و صعود نسبی و کند در دولت تدبیر و امید پرداخته است که در زیر می خوانید.

دولت تدبیر در آیینه شاخص ها : شاخص عملکرد زیست محیطی EPI

🔸تعریف شاخص : دانشگاه ییل از سال 2006 با انتشار گزارش سالانه شاخص عملکرد زیست محیطی EPI
وضعیت محیط زیست در کشورها را بررسی مي‌کند.
گزارش سالانه شاخص عملکرد زیست محیطی باتوجه به معیارهایی نظیر آلودگی هوا، یارانه کشاورزی، انرژی‌هاي تجدید پذیر، کارایی انرژی، دسترسی به آب آشامیدنی، سرانه دی اکسید گوگرد، میزان از دست دادن جنگل و سرانه دی اکسید کربن، رتبه کشورها را درحوزه محیط زیست اعلام مي‌نماید.
@sahatzist
🔸وضعیت ایران (بهبود 9 رتبه ای بین سالهای 2012 تا 2016) :
مطابق این گزارش در سال 2012 ایران با کسب امتیاز 42.73 در رتبه 114 در میان 132 کشور لیست شده در این گزارش قرار دارد.
در این میان گزارش سال 2016 شاخص عملکرد زیست محیطی بیانگر این است که رتبه شاخص محیط زیستی کشور در طول چهار سال گذشته با 9 رتبه بهبود به 105 ارتقا یافته است.

🔸قابل توجه این است که طبق این گزارش رتبه ایران از سال 2006 که مقارن با سالهای آغازین دولت دکتر احمدی نژاد بوده است تا سال 2012 که همزمان با آغاز به فعالیت دولت تدبیر و امید بوده است 64 رتبه سقوط کرده است . سقوط 64 پله‌اي ایران در شاخص محیط زیستی بین سالهای 2006 تا 2012 رخ داده است بزرگترین سقوط یک کشور در شاخص عملکرد محیط زیست محیطی محسوب مي‌شود.
کانال روزبه کردوانی :
@RKardooni

2️⃣استاد محمد فاضلی نیز در کانال خود پیشنهاد تهیه نوعی میثاق نامه یا تعهدنامه و تیم نظارت بر آن ، برای نامزدهای پست شورای شهر از طرف اصلاح طلبان را مطرح کرده است تا اگر سید خندان قرار شد از کاریزمای خود هزینه کند و یا گفتن جمله "تکرار می کنم " مردم را به پای صندوق بکشاند، این نمایندگان بعدا با عدول از برنامه های وعده داده شده باعث سرشکستگی جریان اصلاحات نشوند و هرگونه فرصت طلبی و سهم خواهی از سفره انقلاب لیست امید به سرعت از سوی خود اصلاخ طلبان افشا شود. پیشنهاد های ایشان درباره شورای شهر بدین قرار است
@sahatzist
🔸 فهرست نهایی کاندیداها متعهد شوند در صورت انتخاب شدن تعهدات را پیگیری کرده و هر سه ماه یکبار، گزارشی از اقدامات خود را به مردم ارائه نمایند و در ضمن، شهرداری انتخاب کنند که متعهد به اجرای اقداماتی معطوف به امور پیشنهادشده باشد. من نیز پیشنهاد می‌کنم تعهدات کاندیداهای فهرست نهایی معطوف به موارد زیر باشد.

✍️مشخص کردن بدهی‌های شهرداری تهران و گزارش آن به مردم تهران
✍️ارزیابی عملکرد بانک شهر، شفاف‌سازی عملکرد آن و تلاش برای سازگار کردن عملکرد این بانک با رویه‌های بانکداری مدرن؛ به علاوه شفا‌ف‌سازی نسبت عملکرد این بانک با تأمین مالی اقدامات شهرداری تهران.
✍️شفاف‌سازی منابع تأمین مالی پروژه‌های شهرداری تهران.
✍️انتشار فهرست پیمانکاران خدمات و پروژه‌های شهرداری تهران.
✍️شفاف‌سازی قیمت پروژه‌ها و خدمات شهرداری تهران؛ و استقرار سیستمی برای محاسبه قیمت پروژه‌ها.
✍️اقدام جدی برای اصلاح‌ نظام بودجه‌ریزی شهرداری تهران، کاهش هزینه‌های جاری و ممانعت از افزایش اتکا به فروش فضا و تراکم برای تأمین درآمدهای شهری.
✍️اقدام جدی برای در اولویت قرار دادن مقوله ایمنی در برابر زلزله، حریق و سایر مخاطرات شهری؛ بالاخص در چارچوب بودجه‌ریزی. (تکالیف قانونی شهرداری در این خصوص مشخص است، و اجرای مصوبه 23 شهریور 95 شورای شهر راهگشاست.)
✍️اقدام جدی برای کاهش بودجه‌های توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل خصوصی (مثل ساخت بزرگراه‌ها) و تمرکز بر توسعه حمل و نقل عمومی (نظیر مترو و شبکه اتوبوس شهری).
✍️اقدام جدی برای مدیریت پسماندهای شهری (تفکیک از مبدأ، بازیافت، تولید انرژی و کمپوست از زباله‌های شهری، و ساماندهی پسماندگاه‌ها)
✍️اقدام جدی برای ممانعت از تشدید بحران فرونشست زمین در تهران.
اصلاح‌طلبی نه در تعلق سیاسی به اشخاص و یک جناح سیاسی، بلکه در متعهد شدن به ایده‌پردازی، پیگیری و اجرای اقدامات کوچک و بزرگ معطوف به ارتقای کیفیت حکمرانی شهری و ملی، بازتاب می‌یابد. عکس گرفت