🔴گوشت مضرتر است یا حق انتخاب؟!

🔴گوشت مضرتر است یا حق انتخاب؟!

🔻از زمانی که گوشت گران شده همه یاد مضرات گوشت و فوائد سبزیجات افتاده اند. به عنوان رسانه کوچکی که احتمالا نماینده طیف کوچکی از گیاهخواران است باید این نکته را تایید کنیم که از گران شدن گوشت بر خلاف آن چه بسیاری فکر می کنندبه شدت ناراضی و نگرانیم.
دلیل آن این است که اگرچه به نظر ما محصولات حیوانی نه تنها
ناقض حقوق بسیاری از جانداران زمین اند و این نقض حقوق حیوانات در نهایت طی پروسه ای پیچیده به نقض حقوق اقلیت ها و سایر ضعفا خواهد انجامید
و علاوه بر آن سلامتی انسان ها را نیز تهدید می کنند
و همچنین باعث کاهش منابع آب شیرین و افزایش گازهای گلخانه ای و نابودی کره زمین خواهند شد
اما مضرتر از "مصرف گوشت" از بین رفتن "حق انتخاب" است.
در یک جامعه سالم افراد باید با استفاده از حق انتخاب خود سبک زندگی شان را تعیین کنند. از بین رفتن حق انتخاب برای آن چه می خوریم و می پوشیم و می گوییم و فکر می کنیم سلامتی روح و جسم آدمیان را بسیار بیشتر از هر گوشت قرمز و سفیدی تهدید می کند. حذف پروتئین های حیوانی از سفره ها می بایست بر اساس آگاهی و اراده و اختیار افراد باشد نه نتیجه ناکارآمدی دولتمردان و گم شدن دام ها در فرودگاه.


🔵این مطلب قسمتی از کتاب "کمونیسم رفت، ما ماندیم و و حتی خندیدیم" نوشته اسلاونکا دراکولیچ است که رویا رضوانی با نثری روان و خوش خوان آن را به فارسی ترجمه کرده و نشر گمان به چاپ رسانده است.
@sahatzist

🔸...پوستری رو که توی اون روزنامه انگلیسی دیدیم یادته؟ عکس یه زنی بود که داشت پالتو پوست خونی شو رو زمین می کشید؟زیر عکس هم نوشته بود "سی حیوان زبان بسته را می کشند تا پالتویی بدوزند که یک حیوان کله پوک بپوشد، یا چیزی تو همین مایه ها"
یاسمینا اندکی بی حرکت ماند، بعد گفت "آره، یادمه، اما فکر نمی کنم فلسفه اکولوژیک جهان اول برای زن های جهان سوم صدق بکنه" این را گفت و پالتوی پوست قره گل را خرید.
@sahatzist
🔸حرفش مرا یاد مصاحبه تلوزیونی روزنامه نگار ایتالیایی با فیدل کاسترو در سال 1987 انداخت. در کمال تعجب اشاره ای هم به اکولوژی کرد. گفت اجازه نخواهد تا تا همه افراد ملتش صاحب اتوموبیل شوند. واضح است که نه از جنبه محیط زیست دوستی بلکه به لحاظ اقتصادی دولتش نمی توانست چنین چیزی را برای مردم مهیا کند...این حرف که از دهن کاسترو در آمد تنم یخ کرد.در همان لحظه برای اولین در کلماتش رد اندیشه ترسناکی را در زمینه اکولوژی دیدم- یا بهتر بگویم، نشانی از استفاده توتالیتری از اکولوژی. داشت از ملتش می خواست حتی پیش از آن که طعم زندگی با استاندارد بهتر را چشیده باشند، از خواست رسیدن به آن دست بردارند، تا ازکره زمین محافظت کرده باشند.
@sahatzist
🔸به نظرم رسید، آگاهی و هشیاری اکولوژیک جامعه ای پسامصرفی را از جامعه ای فقیر و پیشامصرفی انتظار داشتن، چیزی نیست جز کار ذهن توتالیتر.

🔸ما همه در یک سیاره زندگی می کنیم، اما در دنیاهای متفاوت و مجزا. این دقیقا مردم جهان سوم هستند که از هر نظر حق دارند از مردم اروپای غربی و طبقه متوسط سفیدپوست آمریکایی بخواهند تا از استانداردهای زندگی شان بگذرند تا با توزیع مجدد و رفاه، بقای همه مان میسر شود. در غیر این صورت جهان سوم ناچار خواهد بود که بهای توسعه را به همان شیوه ای که کاسترو پیشنهاد کرد بپردازد و قطعا او تنها کسی نخواهد بود که باید از این بابت ملامت شود.
@sahatzist
ساحت زیست
http://uupload.ir/files/xgz_2828.jpg