⚫️⚫️⚫️تاوان دفاع استاد وهاب زاده از بازداشت شدگان محیط زیستی!

⚫️⚫️⚫️تاوان دفاع استاد وهاب زاده از بازداشت شدگان محیط زیستی!
@sahatzist
🔴روزنامه و خبرگزاری جوان در دور تازه برخورد با فعالین محیط زیستی این بار به سراغ مدارس طبیعت رفته و به این بهانه حمله بی سابقه ای را به استاد عبدالحسین وهاب زاده آغاز کرده است. هر چند استاد وهاب زاده در طول دهه های گذشته هیچ گاه اهل هیاهو و جنجال نبوده است و به دور از حاشیه های مختلف ایده مدارس طبیعت را پی گیری کرده و به عمل رسانده است اما دفاع تمام قد استاد از مرحوم سیدامامی احتمالا مورد خشم محافل خاص قرار گرفته است.گزارش جوان سعی دارد نشان دهد الگوی مدارس طبیعت، پیرو همان سند 2030 یونسکو است که به اسمی جدید در حال اجرا شدن است. نام شخصی که به عنوان نویسنده این گزارش ذکر شده نفيسه ابراهيم‌زاده انتظام بوده و این نویسنده معتقد است اظهارات روز گذشته وزیر آموزش پرورش مبنی بر این که «آموزش‌و‌پرورش بايد جدي‌تر به مسئله محيط‌زيست ورود كند"، " خواسته يا ناخواسته ضلع سوم مثلثي را تكميل مي‌كند كه دو ضلع ديگر آن را پيشتر خصوصي‌سازي مدارس و گسترش فعاليت‌هاي زيست‌محيطي که پوششی برای یک ساختارشکنی است" تشکیل داده بود!

قسمتی از آنچه اتهامات بر علیه مدارس طبیعت و به نوعی کیفرخواست استاد وهاب زاده می باشد را در زیر می خوانید:
@sahatzist
🔸آيين‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و مدارس جامع محيط‌زيستي كه تعداد آنها به سرعت در حال افزايش است، فقط آنچه را در عمل در اين مدارس اتفاق مي‌افتد، پشتيباني مي‌كنند و با كلي‌گويي‌ها و بيان عبارات عامه‌پسند براي ساختارشكني در نظام تعليم و تربيت كشور زمينه‌سازي مي‌كنند.

🔸آموزش زندگي با حيوانات خانگي از جمله سگ و گربه كه در قالب تعامل با طبيعت ارائه مي‌شود و نهادينه كردن پذيرش حيوانات به‌عنوان اعضاي خانواده، حضور بي‌حجاب در فضاي مدارس، ترویج و فراهم کردن شرایط اختلاط دختر و پسر از سنين پايين تا دبيرستان، خروج از برنامه درسي و پرورشي رسمي كشور، بي‌توجهي به اسناد بالادستي آموزش‌و‌پرورش كشور از جمله سند تحول بنيادين و برنامه درسي ملي و اشاره به آن در كنار اسناد يونسكو و منشور حقوق شهروندي مصوب دولت نمونه‌هايي از ساختار‌شكني آموزشي و تربيتي در مدارس طبيعت است كه با بهانه پرورش خلاقيت توجيه مي‌شوند.

🔸همزمان در ماه‌هاي اخير كانال‌هايي در شبكه‌هاي مختلف فضاي مجازي فعال شده‌اند كه خانواده‌ها را به ثبت‌نام فرزندانشان در مدارس طبيعت ترغيب و تشويق مي‌كنند. بهره‌مندي از ادبيات اقناعي و تبليغات بدون شناسنامه و غير‌قابل رهگيري از جمله ويژگي‌هاي آگهي‌هاي منتشر شده در فضاي مجازي هستند. متن يكي از اين آگهي‌ها را در زير مي‌خوانيد:
@sahatzist
🔴🔴🔴بچه‌هاتونو توي اين مدارس ثبت‌نام كنيد، لطفاً «مدارس جالب و متفاوتي كه در ايران راه افتاده‌اند
مدارسِ طبيعت با ايده عبدالحسين وهاب‌زاده، يكي از فعالان محيط‌زيست مطرح شد و طرفداراني بين اهالي محيط‌زيست پيدا كرد؛ اين مدارس اكنون به صورت خصوصي اداره مي‌شوند، اما توانسته‌اند ايده‌ اصلي خود را ترويج دهند.
مدارس طبيعت با اين هدف شكل گرفتند تا فضاي دلپذيرتر و خلاقانه‌تري براي كودكان زير ١٢‌سال فراهم كنيم و اين مجال را بدهيم كه عاشق سرزمينشان و موهبت‌هاي طبيعي شوند.
ما بايد در آموزش كودكان از فشار موضوعات حفظ‌كردني كم كنيم و فضاي نشاط‌آوري در مدارس حاكم شود كه پاسخ پرسش‌هايشان را كشف كنند. بخشنامه وزير جديد آموزش‌وپرورش نشان مي‌دهد كه آنها هم صداي مدارس طبيعت را شنيده و متوجه شده‌اند كه بايد بار امتحان را كه مثل بختك روي سر دانش‌آموزان ابتدايي است، بردارند. پيك نوروزي را حذف و توزيع كتاب‌هاي كمك آموزشي را ممنوع. مدارس طبيعت مي‌توانند بدون تخريب محيط‌زيست 5/1 ميليون شغل ايجاد كنند. خاك، آب، باغچه و كودكاني كه طبيعت را تجربه مي‌كنند.
همه آنچه آموزش رسمي نمي‌تواند به كودكان بياموزد، قرار است در مدرسه طبيعت ياد بگيرند. ٧٠ مدرسه طبيعت در ٢٩ استان كشور راه‌اندازي شده تا نسل بعد انسان‌هاي طبيعت‌دوستي باشند. اگر هر كدامشان جايي مسئوليتي داشتند، بر سر محيط‌زيست معامله نكنند و اگر جايگاه تصميم‌گيري نداشتند، محيط‌زيست مطالبه مهمشان باشد. مدارس طبيعت مي‌خواهند نگاه مسئولانه و فعاليت مدني را به كودكان ياد بدهند.»🔴🔴🔴
@sahatzist
آری انچه خواندید حکایت دردناک زندگی در کشوری است که قرار است محیط زیست آن را از شر مافیای آب و خاک و زمین خواری و کوه خواری و جنگل خواری و خودروسا