مقایسه دولت‌های مختلف در زمینه مقابله با بحران خشکسالی:.. 🖋ایمان معمار … تدبیر و امید:

مقایسه دولت های مختلف در زمینه مقابله با بحران خشکسالی :

🖋ایمان معمار

#طنز
@sahatzist
دولت تدبیر و امید :
راه حل های ریس جمهوری فعلی خیلی شفاف و روشن است . رییس جمهور محترم در جمع همشهریان خود قول افتتاح پروژه انتقال آب دریای خزر به سمنان را می دهد. مردم مشهد از ایشان درخواست می کنند که این پروژه سر راه چرخی هم دور این شهر بزند. رییس جمهور قول آن را هم می دهد. مردم کرمان می گویند تا خراسان رضوی بروی یه سر پیش ما نیای؟ امکان ندارد! این است که رییس جمهور محترم قول انتقال آب به کرمان را هم می دهد. البته قول این کار به چند استان و شهر سر راه دیگر مثل آذربایجان غربی ،چابهار ، گچساران و ...هم داده می شود اما از آنجا که این دولت ، دولت تدبیر و امید است و این پروژه خواهر و مادر تدبیر و امید را جلو چشم محیط زیست ایران می آورد،بعد از مخالفت های گسترده کل قضیه مسکوت می ماند. پروژه انقال آب دیدی ندیدی.
@sahatzist
دولت مهرورز؛ این دولت برخلاف دولت های بعد و قبل راه حال های بسیار متنوع و مسرت بخشی در این زمینه دارد:

راه حل اول : بهترین راه برای مبارزه با بحران خشکسالی تغییر شاخص های خشکسالی است. یعنی اگر تا کنون به دوره ای که میانگین متوسط بارندگی بیست درصد پایین تر از میانگین سال های قبل بوده باشد خشکسالی گفته می شده از حالا به بعد این رقم باید دست کم هفتاد و هشت درصد پایین تر از میانگین سال های قبل شود. به این ترتیب از حالا به بعد نه تنها خشکسالی نداریم بلکه ترسالی داریم و میتوانیم آب خودمان را به ونزوئلا هم صادر کنیم. اما این راه حل معمولا فقط در سال اول ریاست جمهوری جواب می دهد و بعد از یک سال واقعا معلوم می شود که آدم حتی نمی تواند آب را آنجا که می سوزد بریزد چون آب هست اما کم است یعنی آن قدر نیست که رفع سوزش کند.
@sahatzist
راه حل دوم :خیلی شیک و مجلسی است . کدام استان خشکسالی دارد؟ سمنان. کدام استان خشکسالی ندارد؟ گیلان. از این به بعد استان گیلان اسمش می شود سمنان و استان سمنان اسمش می شود گیلان. به این ترتیب خشکسالی به صورت کاملا عادلانه بین گیلانی ها و سمنانی ها تقسیم شده است. اما معمولا این ترفند نیز خانه پرش بتواند تا سال دوم ریاست جمهوری دوام بیاورد. بعدش چه ؟
@sahatzist
راه حل سوم: به مردم مناطق محروم بابت خشکسالی نفری دویست و پنجاه هزارتومان کمک هزینه خشکسالی می دهیم. بعد جوری آب را بهشان می فروشیم که نفری ششصد هزار تومان پایشان بیفتد. این جوری همه خوشحال می شوند و اصلا خشکسالی یادشان می رود. البته که این راه حل می تواند تا سال سوم ریاست جمهوری دوام پیدا کند.
@sahatzist
راه حل چهارم : کاملا حساب شده و مهندسی است. آب دریای خزر را به شیراز منتقل می کنیم و بعد برای این که دریای خزر دچار مشکلات زیست محیطی نشود آب خلیج فارس را به آنجا انتقال می دهیم. هردو پروژه همزمان کلنگ می خورد. پیشرفت فیزیکی کار بعد از یک سال در حد یک توپ شلنگ صد متری است که متاسفانه دوازده جای آن هم ماشین از رویش رد شده و سوراخ شده است. اما مشکل بزرگتر این جاست که چهارصدو نود و شش هزار میلیارد تومان به همراه هفتصد و پنجاه کامیون دارای بار لوله ، شصت و هفت دستگاه جرثقیل هفتاد تن ، سیصد و چهل دستگاه نیسان هاویلوکس ، پونصد و چهل و دو دستگاه سواری و دو هزار و سیصد و پنجاه و دونفر کارگر روزمرد همراه با بستگان سببی و نسبی و قسمتی از آرام گاه سعدی مفقود شده اند و معلوم نیست کجا هستند. و از همه بد تر این که اصلا شیراز دچار خشکسالی نبوده ! اما خوشبختانه ریاست جمهوری تمام شده است و نوبت تیم بعد است که مشکل خشکسالی را حل کنند.
@sahatzist
دولت اصلاحات:
اگر کسی در این دوره خشکسالی دیده است من خودم را از اولین درخت خشک آویز خواهم کرد. یعنی خشک خشک خودم را حلق آویز می کنم.

دولت سردار سازندگی:
راه حل ایشان عموما سد سازی بود. حتی مشاهده شده گاهی برای محکم کاری سد ها را دولایه و سه لایه می ساختند و بر روی رودخانه ای که هر چهل و شش سال اندازه یه تفه سیلاب داشته است صد و بیست و دو عدد سد زده اند.


#ایمان_معمار

ساحت زیست
@sahat