چرا انتخاب رئیس مناسب برای سازمان محیط زیست اهمیت دارد؟

چرا انتخاب رئیس مناسب برای سازمان محیط زیست اهمیت دارد؟ گزارش زیر را بخوانید.

🔴افشاگری تارنمای رولینگ استون بر علیه رئیس سازمان محیط زیست آمریکا !
@sahatzist
✅تارنمای رولینگ استون در یادداشتی به قلم جف گودل خروج آمریکا از معاهده پاریس را بر خلاف تصمیم شخصی ترامپ دانسته است!
نویسسنده این مقاله مدعی است که این نقش انکار ناپذیر اسکات پروتی رئیس سازمان محیط زیست آمریکا بوده است که موجب شده تا رییس جمهور آمریکا از این معاهده اقلیمی خارج شود. بنا به نظر جف گودل ، ترامپ قبل از اتخاذ این تصمیم به همان اندازه که با کارتل هایی از صنایع نفت و گاز مشورت کرده بود با مشاوران نزدیکش مثل دختر خود ایوانکا ترامپ و وزیرخارجه خود رکس تیلرسون نیز در حال رایزنی بود و این دسته دوم او را ترغیب کرده بودند تا به هیچ وجه موافقتنامه پاربس را نقض نکند.

✅اما پروت همراستا با استراتژیست پوپولیست کاخ سفید یعنی استیو بنن برنده این جنگ قدرت در کاخ سفید شد. از قضا هنگامی که ترامپ در حیاط کاخ سفید خروج امریکا از معاهده را رسما اعلام نمود تنها عضو کابینه که حاضر به مصاحبه مطبوعاتی شد اسکات پروتی بود! او در مراسم اعلام بعد از این خبر با صدای رسا و بدون کوچکترین شرمندگی اعلام کرد " ما برای نوع رفتارمان با محیط زیست خودمان به هیچ کسی معذرت خواهی بدهکار نیستیم!"

✅اسکات در مصاحبه های متعدد بعد از خروج آمریکا مدعی بود که موافقتنامه باعث اختلال در رشد اقتصادی آمریکا شده و حتی مدعی شد که عهدنامه پاریس توطئه کشورهای اروپایی برای تضعیف اقتصاد آمریکا بوده است!
همچنین او اعلام کرده بود که سرمایه گذاری در بخش سوخت های فسیلی و معادن آمریکا می تواند سالانه 50 هزار شغل جدید برای آمریکاییان ایجاد کند! آماری که صحت آن بلافاصله تکذیب شد _البته که اسکات هیچ گاه حاضر به اصلاح آن نشد _ چرا که کل شاغلین معادن و صنایع مربوط به سوخت های فسیلی آمریکا در زمان وعده پروتی بیش ار 51 هزار نفر نبود و در بهترین پیش بینی ها هم ، شغل های جدید از قبل گسترش سوخت های فسیلی در سال بیش از 1000 نفر نبود!

✅اسکات پروتی همچنین ترامپ را کاملا متقاعد کرده است که تغییر اقلیم یک دروغ بزرگ است و واقعیت ندارد. او آنچنان به صنایع نفتی و گازی وابسته است که حتی فرصت های بیشتر شغلی (تقریبا 12 برابر) نهفته در انرژی های پاک را نمی بیند و در حالی که ترامپ و رسانه های آمرکیا هر روز درگیر رسوایی سیاسی و یا ارتباط خانواده ترامپ با روسیه یا طرح بیمه اوباما و ...هستند او در سکوت مشغول تخریب تمام دست آوردهای محیط زیستی آمریکاست.
@sahatzist

1️⃣این گزارش نشان می دهد که سازمان محیط زیست اگر وجود نداشته باشد چه بسا بهتر از سازمانی است که ریاست آن را اشخاصی دارای تفکرات سازه محور یا صنعت مدار بر عهده داشته باشند چرا که در این صورت آنها همچون دزدان باچراغ دقیقا سراغ نقض قوانین یا رویکردهایی می روند که بیشترین آسیب های زیست محیطی را به کشور یا جهان وارد می کند.
بحران محیط زیست امروز ما حاصل دست کم نیم قرن تفکر تکنوکراتیک مهندسان و متخصصانی است که علوم مهندسی را حلال همه مشکلات می دانند و حالا که کار به اینجا رسیده بازهم می خواهند از خود همین علوم مهندسی برای حل مشکل استفاده کنند و بحران آب ناشی از تفکر سازه ای را باز هم با خود تفکر سازه ای و سد سازی حل کنند! مشکل خود شما هستید آقایان سد ساز و سازه پرست که خود را رفیق قافله کشاورزی و اشتغال معرفی می کنید و اما در حقیقت شریک پیمانکارانی هستید که وجود و استمرارشان به پروژه های بزرگ سدسازی و انتقال آب گره خرده است.

2️⃣رفتار پوپولیست های وطنی و غیروطنی درباره محیط زیست به شدت شبیه هم است . همان ادعاهایی که رئیس ضد محیط زیستی سازمان محیط زیست آمریکا درباره تولید شغل از قبل سوخت های کثیف دارد در مناظره های انتخاباتی ما نیز تکرار می شود ( البته باید اعتراف کرد که نسخه های وطنی وعده های چندهزار شغلی را تبدیل به چندمیلیون شغلی کردند و به پیامبر اقتصاد ایران ملقب شدند!)
صنعت نفت و گاز صنعت درآمد زایی است اما نه برای مردم بلکه برای شرکت ها و کارتل ها. با این تفاوت که در کشوری مثل آمریکا دولتمردان در خدمت مدیران نفتی هستند و قدرت سیاسی را در خدمت ثروت اقتصادی در می آورند و در کشوری مثل ما جریان معکوس است.
این چرخه معیوب و فاسد چنان پیچیده و بزگ است که به هیچ وجه نه در آمریکا و نه در هیچ کشور دیگری اصلاح پذیر به نظر نمی رسد . به همین جهت تنها راه برون رفت از این سیکل معیوب توسعه انرژی ه