مردم آلمان چه گونه از مسائل محیط زیستی در انتخابات استفاده می‌کنند؟

مردم آلمان چه گونه از مسائل محیط زیستی در انتخابات استفاده می کنند؟
@sahatzist
🔵این مطلب برشی اس است از گزارش تارنمای یورونیوز درباره تاثیر آلودگی هوا بر انتخابات آلمان . متن کامل گزارش را با رفتن روی instantview بخوانید و برای علاقه مندان به چگونگی کنشگری فردی یک فعال محیط زیست بفرستید.
@sahatzist
✅سیاست های حمل و نقل، رسوایی آلایندگی خودروهای دیزل و منافع صنعت خودروسازی آلمان از بحث های داغی است که بر کارزار انتخاباتی این کشور سایه انداخته است.

✅در اشتوتگارت با مانفرید نیس ملاقات کردیم که به همراه همسایگانش از جمله معترضان به آلودگی هوا است. این استاد بازنشسته دانشگاه در نزدیکی نکار تور، یکی از پرترددترین و آلوده ترین چهار راه های شهر زندگی می کند.
@sahatzist
✅آقای نیس از مخالفان سر سخت خودروهای دیزل است. او سال ۲۰۰۵ نسبت به سطح بالای ذرات معلق در هوا شکایتی تنظیم و به دادگاه ارائه کرد و سپس در سال ۲۰۱۰ نوک تیز اعتراض خود را متوجه میزان بسیار بالای اکسید نیتروژن کرد که توسط خوردوهای دیزل تولید می شود.

✅مانفرید نیس در خصوص میزان آلایندگی در شهر خود اینگونه توضیح می دهد: «ببینیم مشکل کجاست؟ در اشتوتگارت و در بسیاری از دیگر شهرها ساکنان به دلیل آلاینده های هوا در معرض مسمومیت قرار دارند. خواسته من این است که افراد در محیطی سالم و امن زندگی کنند. بررسی ها نشان می دهد که ساکنان اشتوتگارت تنها به دلیل شرایط جوی موجود در شهر دو تا نه سال کمتر از دیگران زندگی می کنند. در اشتوتگارت صنعت خودروسازی است که سکان هدایت منطقه را در دست دارد و دولت تنها سعی می کند در خدمت این صنعت باشد…چه می گویم ..سعی نمی کند به واقع اینگونه است.»
@sahatzist
✅بر اساس گزارش آژانس محیط زیست اروپا سالانه ده هزار نفر در آلمان به دلیل اکسید نیتروژن تولید شده توسط خودروهای دیزل جان خود را از دست می دهند. با اینحال در خصوص صحت این آمار تردیدهایی نیز مطرح شده است.

✅لوتز یکی از هزاران تظاهرکننده ای بود که جمعه شب با دوچرخه به خیابان های اشتوتگارت آمدند تا با مختل کردن تردد خودورها قدرت و عزم خود برای تغییر را به نمایش بگذارند. اگر سیاستمداران نمی توانند همزمان در باره نیازهای رفت و آمد و مشکلات بهداشت و سلامت تصمیم گیری کنند، دادگاه ها قادر به این کار هستند. امکان ممنوعیت تردد خودروهای دیزل در خیابان های مرکزی شهر همچنان وجود دارد.

✅هانس فون در برلی، خبرنگار یورونیوز گزارش خود را اینگونه به پایان می برد: «آیا آلمان می تواند تغییر سیاست های دو بخش انرژی و حمل و نقل را مدیریت کند؟ پاسخ این سوال در انتخابات پارلمانی داده خواهد شد.

🔴🔴🔴یکی از نکات قابل توجه در گزارش یورو نیوز پی گیری حقوق شهروندی آلمان ها توسط خود شهروندان است.به راستی آیا می توان از دولتی متوقع بود که حقوق شهروندان را در صورت تضاد با منافع خود حفظ کند؟ یا این که این خود شهروندان هر کشور هستند که باید به صورت مدنی و دموکراتیک با تکیه بر حقوق شهروندی خود مانع از استیلای دولت بر منافع آنان شوند؟ آیا واقعا در ایران اساتید بازنشسته ای همچون مانفرید نیس وجود ندارند تا اوقات فراغت خود را به جای گذراندن در پارک ها صرف حضور در دادگاه ها برای به چالش کشیدن قدرت و حکومت کنند؟ آیا جوانانی وجود ندارند که مثل لوتر با دوچرخه سواری هماهنگ قدرت خیابانی خود را برای توجه به آلودگی هوا به رخ بکشند؟ چه گونه می توان "مسئولیت شهروندی " را در پیر و جوان این کشور نهادینه کرد ؟ این ها سوالاتی است که باید به آن فکر کنیم.
ساحت زیست
@sahatzist
🔵 در زیر این گزارش را می خوانید:👇

برای خواندن ادامه مطلب روی INSTANT VIEW بروید.👇

نکته: برای دسترسی به لینک زیر با رایانه از فیلتر شکن استفاده کنید اما در صورتی که از تلفن همراه استفاده می کنید نیازی به فیلترشکن ندارید.
ساحت زیست
https://goo.gl/kh9Rzn