کافه خبر: واردات یوز از بازار «یوزفروشان» آفریقا تا فرهنگ عمومی پایین دانش آموزان!.: انقراض یوز نزدیک است راهی جز تکثیر در اسارت ن

کافه خبر: واردات یوز از بازار "یوزفروشان" آفریقا تا فرهنگ عمومی پایین دانش آموزان !
@sahatzist
🔸مهر :انقراض یوز نزدیک است راهی جز تکثیر در اسارت نداریم.عضو گروه تخصصی گربه‌سانان اتحادیه جهانی حفاظت IUCN تصریح کرد: چاره امروز یوز در ایران، فقط یک چیز است: اول، زنده گیری یوزها، بعد تکثیر در اسارت و سرانجام معرفی کنترل شده به طبیعت. برای حفظ یوز نگران از دست دادن روزها و هفته ها نباید باشیم. امروز ساعتها هستند که برای یوز ایران سرنوشت ساز شده اند.

🔸فرهادی‌نیا در پایان گفت: امروز روز تصمیمات سخت است. مهم آن است که چه کسی بالاخره جرأت می کند این تصمیمات سخت را بگیرد. اگر امروز این روند را طی نکنیم، شاید روزی ناچار شویم از آفریقا یوز بیاوریم تا به جای یوز ایرانی کاملا نابود شده، حداقل یوز ایرانی خالص داشته باشیم. مهر
@sahatzist
🔴اتفاقا آوردن یوز از آفریقا خیلی هم خوب و اشتغال زاست. این شکلی که آنجا در بازار "یوزفروشان" یوز زنده را عرضه می کنند به قیمت فی کیلیویی مثلا 5 میلیون تومان .بعد تا بیاید اسران این قدر این وسط اشتغال تولید میشود که قیمت تمام شده یوز تحویل در محل چیزی در حدود کیلویی 500 میلیون تومان! فقط اشکال کار اینجاست که به دلیل حمل در کیسه گونی یوز تلف شده و باید دوباره از یوزفروشی یوز خرید.

🔸خبرگزاری مهر:رییس سازمان محیط زیست:فرهنگ عمومی ما در حفظ طبیعت خوب عمل نکرده است/از هر ۱۰ درختی که کاشته می شود، یک تا دو درخت رشد می کند!

🔸عیسی کلانتری ظهر امروز در مراسم درختکاری که همزمان با روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی برگزار شد، اظهار کرد:نگهداری از درخت بیشتر از کاشت درخت اهمیت دارد، متاسفانه فرهنگ عمومی ما به‌ویژه در بخش دانش‌آموزی در بخش حفظ طبیعت خوب عمل نکرده است این در حالیست که باید به فرزندان خود یاد بدهیم که حافظ محیط زیست باشند.
@sahatzist
🔴البته آنچیزی که غیر از فرهنگ عمومی در بخش دانش اموزی خوب عمل نکرده فرهنگ عمومی در بخش مدیران و وزیران آموزش و پرورش بوده که به جای مهارت های زندگی و ارتباط سالم و حفظ طبعیت آن چیزهایی که می دانیم اسمش چیست را وارد ساختار آموزش و پرورش کرده اند.

🔸ایلنا:"سد لاسک" بلای جان تالاب انزلی/ جنگل‌های هیرکانی زیر آب می‌روند. سد لاسک درحالی قرار است، بر روی رودخانه "امامزاده ابراهیم" ساخته ‌شود که فعالان محیط زیست به دلیل از بین رفتن بخشی از جنگل‌های هیرکانی، شمشادهای ممنوع‌القطع این منطقه و تهدید تالاب انزلی با این طرح مخالف هستند.

🔸مدیر عامل انجمن رفتگران طبیعت استان گیلان با تاکید براینکه راه‌های دیگری هم برای تامین آب شرب منطقه وجود دارد، گفت :اجازه نخواهیم داد گیلان را به خوزستان تبدیل کنند، به نظر می‌آید افرادی که به دنبال احداث سد هستند بیشتر به دنبال انتقال آب هستند و هدف از احداث این سد برطرف کردن آب شرب منطقه نیست.متاسفانه انتقال آب بین حوزه‌ای چند سالی است که در کشور ما مطرح شده و هدف این است که در استان‌های پربارش مانند گیلان یک سری سدهایی را بسازند تا بتوانند با توجیهاتی مانند اینکه مناطق مرکزی ایران آب ندارد این آب‌ها را انتقال دهند.
@sahatzist
🔴البته باید دید سود پروژه های کلانی مثل سدسازی بیشتر است یا روش هایی مثل تصفیه مجدد و بازچرخانی و اصلاح الگوی مصرف و ...

🔸تسنیم:ضرورت ورود سازمان بازرسی به تخلف "واگذاری اراضی آزادراه تهران ـ شمال"
مدیر گروه دیده بان با انتقاد از احتمالواگذاری زمین‌های اطراف حاشیه آزادراه تهران ـ شمال به پیمانکار پروژه گفت: جای تاسف دارد که دولت محیط زیستی روحانی، واگذاری اراضی حاشیه آزادراه را در دستور کار دارد؛ مجلس و سازمان بازرسی باید ورود کنند.

🔴کسی می داند ذی نفع پروژه آزادراه تهران شمال کیست؟ لیلامرگن خبر نگار روزنامه شرق این ذی نفع را بنیاد مستغعفان می داند.
@sahatzist
ساحت زیست

https://t.me/sahatzist