🔴چهار هندوی مسلمان، کاوه مدنی و محیط زیستی‌ها و صدرا محقق!

🔴چهار هندوی مسلمان، کاوه مدنی و محیط زیستی ها و صدرا محقق!
@sahatzist
1⃣هندوی اول :صدرا محقق خبرنگار محیط زیستی در مطلبی که درباره استعفای کاوه مدنی نوشته ادعاهایی را به این شکل زیر مطرح کرده است:

🔸سنگ‌های اولی که به سمتش پرت شد اتفاقا از جاهای دیگر رسید. گروهی خبرنگار و فعال محیط‌زیستی در داخل و خارج از ایران (اپوزیسیون)، با تمام توان شروع به تخریبش کردند.

🔸آنها از همان روزی که او مسئولیتش را به دست گرفت مدنی را دروغ‌گو، ترسناک، شارلاتان، تأییدشده نهادهای امنیتی، بی‌سواد، گیرنده مجوز انتقال آب، عامل بی‌آبی خوزستان و ...توصیف کردند.

🔸به قول خود مدنی؛ «فقط اون [کلانتری]بود که مثل شیر پشتم وایساد» (نقل قول از خلال یک گفت‌وگوی دونفره ما با هم).

🔸حضور او در مسئولیتش حدود هفت ماه طول کشید. اگرچه تا همین‌جا هم به تعبیر خیلی از خبرنگاران و فعالان حوزه محیط زیست او درمجموع موفق عمل کرد
@sahatzist
2⃣هندوی دوم:

🔸مولانا حکایتی دارد که روزی، چهار مرد هندی وارد مسجدی شدند تا در آن نماز بخوانند. آن ها نیت کردند و نماز خود را آغاز کردند.
در همین زمان، موذن مسجد وارد آن شد. یکی از آن ها در میان نمازش از موذن پرسید : ای موذن! آیا اذان گفته ای؟
نفر دوم بر سر او داد زد:- چکار کردی؟؟؟ نمازت که باطل شد!
نفر سوم خندید و به او گفت : او را مسخره می کنی؟ نماز خودت هم که باطل شد!!!
و سرانجام نفر چهارم با خوشحالی گفت : خدایا شکرت که نماز من همچون این سه نفر باطل نشد.
پس نماز هر چهار نفر باطل شد.
@sahatzist
3⃣هندوی سوم:

🔸اول اینکه انداختن یوغ تقصیر استعفای مدنی بر گردن فعالین و خبرنگاران محیط زیستی منهای صدرا محقق(همان طور که صدرا محقق اشاره کرده این قدر با کاوه مدنی صمیمی بوده و گفت و گوهای دو نفره داشته که می شود از خلالش خاطره هم تعریف کرد) مثل فریاد هندوی دوم بر سر هندوی اول است که چه کار کردی نمازت باطل شد! در این شکی نیست که نقدها و تخریب های تندی از طرف فعالین محیط زیستی به خصوص آنها که رادیکال ترند و خواستار توجه به ساختارهای کلان سازنده مصائب زیست محیطی هستند صورت گرفت. این برخوردها هم نه از سر عدوت شخصی بلکه ریشه های معرفت شناسانه و هستی شناسانه ای دارد که رد پای آن را می توان تا مساله حل نشدنی تقدم فرد بر ساختار یا ساختار بر فرد پی گرفت. حالا اگر مدیری مورد نقد و یاحتی تخریب قرار گرفت باید به این بهانه استعفا بدهد و برود. یعنی فشارهای امنیتی و پخش عکس های خصوصی و ..اینها تاثیری نداشت؟

🔸دوم اینکه وضعیت محیط زیست ایران به لحاظ آسیب زنندگان و آسیب دیدگان چنان پیچیده و در هم تنیده است که بی شباهت به وضعیت امروز سوریه نیست. آیا کسی که از طرف هر نهادی در سوریه مسئولیت بهبود وضعیتی را بر عهده می گیرد خبر ندارد که گرفت اجماع از همه گروه ها امکان پذیر نیست؟ می شود هم از جیش الاسلام حمایت گرفت و هم از کردها و نیروهای وفادار به اسد؟ نه معصومه ابتکار و نه عیسی کلانتری و نه کاوه مدنی و نه هر شخص دیگری که سکاندار مدیریت محیط زیست امروز ما شود نمی توانند انتظار داشته باشند که در وضعیت پیچیده محیط زیست امروز ایران آماج تهمت ها قرار نگیرند و اگر غیر از این است از خصیصه های مدیریت در شرایط پیچیده آگاه نیست.

🔸سوم اینکه کاوه مدنی بر خلاف بسیاری از جوانان لایق کشور که قربانی فقر و نابرابری های اقتصادی گسترده می شوند این شانس را داشته است که در بهترین و گران ترین مراکز علمی کشور تحصیل کند و با همت و پشتکار خود به مدارج عالی علمی برسد اما توصیف اغراق گونه از قابلیت های مدیریتی ایشان جز میل نهادینه جوامع توده ای به کاریزماگرایی و رهبر دوستی چه اسمی می تواند داشته باشد؟ بر خلاف ادعای صدرا محقق هیچ اجماعی در بین کارشناسان و فعالین محیط زیستی وجود ندارد که در این مدت هفت ماه ایشان کارنامه موفقی از خود بر جا گذاشته است چراکه اصولا هفت ماه زمان مناسبی برای ارزیابی عملکرد حتی یک تیم فوتبال دست دو نیست چه برسد به سنجش کارآمدی مدیران میانی سازمانی حاکم بر وضعیت بغرنج زیست محیطی!

🔸چهارم اینکه متاسفانه در فضای احساسی ناشی از حب و بغض های وابسته به نظام سیاسی و رفتارهای تاسف آمیر دستگاه های امنیتب خاص امکان هر قضاوتی از فضای عمومی گرفته میشود. در این فضا سریعا دو قطبی شکل می گیرد و یک مساله کاملا کارشناسی و علمی تبدیل به مساله خیر و شر می شود. انصاف بر این است حالا که از در و دیوار برای فعال