🔶همدستی با طبیعت برای یک آرمانِ بزرگ. پرونده‌ی هنرمندانِ سبز

🔶همدستی با طبیعت برای یک آرمانِ بزرگ
@sahatzist
📂 پرونده‌ی هنرمندانِ سبز

🔸 هنرِ محیطی یا «اکوآرت»، پیش از آن‌که ذاتاً هنر باشد، مثل یک ماژیک مارکر بزرگ عمل می‌کند؛ در واقع هنرمندانِ این حوزه قبل از آن‌که بخواهند آفریننده باشند، وظیفه‌ی جلب توجّه بشر به چیزهایی را بر عهده گرفته‌اند که در آفرینش وجود دارد و با هر درجه از شکوهمندی و اهمیت، برای انسان به مثابه بک‌گراندِ زندگی، اهمیت خود را از دست داده و نادیده گرفته می‌شود. در اکوآرت، این هنر نیست که در قاب می‌نشیند و به نمایش گذاشته می‌شود، بلکه هنر این‌جا قاب است و جلوه‌های طبیعت، سوژه و فضا و ما با نمایشگاهی از گیومه‌های رنگ، معماری، نشانه و رفتار مواجه می‌شویم که توجّه ما را به آن‌چه که نمی‌دیده‌ایم جلب می‌کند./ساحت زیست
@sahatzist
🔸 گروه هنرمندانِ Red Earth معمولاً آثار خاصی را در واکُنش به چشم‌انداز خلق می‌کنند؛ ساخت تأسیسات، اجرای تئاترها، ورکشاپ‌ها و رویدادهای مشارکتی که میراث طبیعی و فرهنگی ما را درمی‌یابند و درک ما را از مکان هایی که در آن‌ها زندگی می‌کنیم تغییر می‌دهند. آن‌چه در مورد هنر این گروه جالب توجّه است، رویکرد جمعی و مشارکتی آن‌ها نسبت به خلق هنر است. آن‌ها نه تنها با دیگر هنرمندانِ خلّاق، بلکه با زمین‌شناسان، فعّالان محیط‌زیستی، باستان‌شناسان و غیره نیز کار می‌کنند.
@sahatzist
🔸 گروه Red Earth به رهبری و مدیریت «کِیتلین ایستربی» و «سایمون پاسکو» تا کنون آثاری از خود را در اروپا، جاوه، ژاپن و مغولستان اجرا نموده‌اند. پروژه‌هایی که اثرات تغییرات اقلیمی و ارتباط پیچیده‌ی ما با چشم‌اندازهای زمین شناختی، باستان‌شناختی، زیست‌محیطی و فرهنگی را مورد بررسی قرار داده‌اند. رویدادهای زمین سرخ به کمک چشم‌اندازهای طبیعی، غوطه دادن مخاطب در زمینه‌ی پنهان‌شان و درگیر شدن مردم در روند خلّاق آن تقویت و تکرار می‌شود.

🔻منبع: redearth.co.uk

🔹 برای مشاهده‌ی آلبومِ بخشی از فعّالیت‌های این گروه به لینک زیر بروید.👇
yon.ir/p8WU4