در باب نظام حکمرانی محتاج به دعای باد و باران!

در باب نظام حکمرانی محتاج به دعای باد و باران !
@sahatzist
🌑اعتراف صریح ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست مبنی بر به بن بست رسیدن همه راه حل های آلودگی هوا و درخواست دعای باد از طرف ایشان، علی رغم همه انتقادها جزو نقاط درخشان عملکرد مدیریتی عیسی کلانتری محسوب می شود، زیرا به صورت کاملا صادقانه خلاصه خروجی ساختار حکمرانی حوزه های زیست محیطی را بیان می کند.
@sahatzist
🌑در این اعتراف مشخص گردیده که نظام حکمرانی ما در حوزه محیط زیست و فجایع طبیعی چنان ناکارآمد و فشل است که اکنون به بن بست کامل رسیده است و جز دعا کار دیگری نمی توان کرد.
باید دعا کنیم باران ببارد
دعا کنیم باد بیاید
دعا کنیم سیل و زلزله نیاید
دعا کنیم زباله ها خودشان تجزیه شوند
دعا کنیم نشست خاک شهرهای ما را با جمعیت ساکنش در خود مدفون نکند.
دعا کنیم خشکسالی مزارع ما را خشک و دام ها را تلف نکند.
و خلاصه اینکه دعا کنیم زنده بمانیم
@sahatzist
🌑سوال اینجاست که اگر کار به جایی رسیده است که ما محتاج دعا کردن برای امور پیش پا افتاده زندگی شده ایم پس چه نیازی به این همه بوروکراسی عظیم دولتی بوده است؟ نمی شد همچون گذشته به شیوه سلطان حسین خانی کشور را به دعا نویسان و رمالان سپرد و گذاشت تا مردم نیز به کار خودشان برسند؟ پس نتیجه این همه مالیات بر مشاغل و درآمد و ارزش افزوده و پول نفت و این ها چه شده است؟ البته منظور این است که بعد کنار گذاشتن سهم اختلاس ها و دکل های نفتی گم شده و پول توجیبی ژن ها خوب و آی کیوهای بالا ، بقیه درآمدهای دولت دقیقا صرف چه چیزی شده است؟ و جالب اینجاست که ما بر خلاف کشورهایی مثل هند و چین در عوض آلودگی هوا هیچ چیز به دست نیاورده ایم. صنعت خودروسازی مان به زور رانت دولتی زنده است و بیشتر صنایع مان توان رقابت در بازارهای خارجی را ندارند.
@sahatzist
🌑من درباره سایر مسائل مبتلابه وضعیت امروز ایران مثل صندوق های بازنشستگی و موسسات اعتباری و اعتیاد و اشتغال و .... غیر از تجربیات زیسته خودم اطلاع دقیقی ندارم و نمی دانم مسئولان در آن حوزه ها چه قدر موفق عمل کرده اند اما این را می دانم که اعتراف صریح کلانتری درباره بن بست رسیدن وضعیت آلودگی هوای تهران را باید نقطه عطف مسئله محیط زیست امروز ایران دانست و این روز را برای اطلاع نسل های آینده ایران_البته اگر نسلهای بعدی در ایران توان زیست داشته باشند_ به عنوان نمادی مهم درباره شیوه مدیریت و الگوی توسعه که در آن همه منابع طبیعی کشور با جانداران و بیجانان در آن قربانی نوعی بی تدبیری سیستماتیک و فساد سازمان یافته می شوند، ثبت کرد.
@sahatzist

ابمان معمار
ساحت زیست
http://uupload.ir/files/0bp6_photo_۲۰۱۷-۱۲-۱۹_۱۹-۳۲-۴۱.jpg