با توجه به این که یکی از ابعاد سه گانه دستور کار ۲۰۳۰ سازمان یونسکو مسائل زیست محیطی است به مرور قسمت‌های مربوط به این بخش را بازن

با توجه به این که یکی از ابعاد سه گانه دستور کار 2030 سازمان یونسکو مسائل زیست محیطی است به مرور قسمت های مربوط به این بخش را بازنشر خواهیم داد. مطالب خود را در بیان نقاط ضعف یا قوت این دستور کار به دور از حاشیه های سیاسی می توانید برای ما بفرستید.
@sahatzist
قسمت سوم : تغییر اقلیم بقای بشریت را تهدید می کند

جهان امروز ما

✅ ما در زمانی گرد هم آمده ایم، که توسعۀ پایدار با چالشهای زیادی روبه رو شده است. میلیاردها نفر از شهروندان ما همچنان در فقر زندگی میکنند و از زندگی ای که در آن کرامت انسانی آنها رعایت شود، محروم هستند.
نابرابر ی در درون و در میان کشورها رو به افزایش است. نابرابری فرصتها، ثروت و قدرت، بسیار زیاد است.
@sahatzist
✅نابرابری جنسیتی همچنان چالش عظیمی است. بیکاری، به ویژه بیکاری جوانان مشکل بزرگی است. تهدید سلامتی در جهان، تشدید بلایای طبیعی، افزایش جنگ، افراط گرایی خشونت آمیز، تروریسم و بحرانهای بشردوستانه و جابه جایی اجباری انسانها، تهدیدی برای پیشرفت و توسعۀ حاصل شده در سالهای اخیر به شمار می آید.

✅ کاهش منابع طبیعی و آثار جانبی تخریب زیست محیطی، از جمله پدیدۀ بیابانزایی، خشکسالی، تخریب زمین، کمبود آب شیرین و تخریب تنوع زیستی،چالشهای پیشِ رویِ بشریت را تشدید میکنند.
@sahatzist
✅تغییر اقلیم، از مهمترین مسائل زمان ماست و آثار مخرب آن، توان کشورها را برای تحقّق توسعۀ پایدار تضعیف می کند. افزایش دما، بالا آمدن سطح آب دریا، اسیدی شدن اقیانوسها و سایر آثار تغییر اقلیم، بر نواحی ساحلی و کشورهای ساحلی با ارتفاع کمتر از سطح دریا، از جمله بر اکثر کشورهای دارای پایین ترین سطح توسعه یافتگی و کشورهای کوچک جزیره ای در حال توسعه تأثیر مهمی دارد.
بقای بسیاری از جوامع و نظامهای حمایت از زیست کرۀ زمین، در معرض خطر قرار گرفته است
است.
@sahatzist
✅ما متعهد هستیم که در نحوۀ تولید و مصرف کالا و خدمات جوامع خود، تغییرات بنیادین ایجاد کنیم. دولتها، سازمانهای بین المللی، بخش تجاری و سایر فعالان غیر دولتی و افراد باید در ارتباط با تغییر نحوۀ تولید و مصرف ناپایدار، از جمله از طریق: بسیج کمکهای مالی و فنّی همۀ منابع موجود در جهت تقویت ظرفیتهای علمی، فناوری و نوآوری کشورهای در حال توسعه و همچنین حرکت به سوی الگوهای پایدارتر تولید و مصرف، مشارکت و کمک کنند.
@sahatzist
در این راستا، ما اجرای چارچوب برنام های ده ساله پیرامون الگوهای پایدار تولید و مصرف را ترغیب م یکنیم. همۀ کشورها در این حرکت سهیم هستند و با نظر به بالندگی و توانمندی های کشورهای در حال توسعه، رهبری این اقدام بر عهدۀ این کشورها (کشورهای در حال توسعه) خواهد بود.
@sahatzist
#یونسکو2030
ساحت زیست

http://uupload.ir/files/e2jm_un-2030-agenda-looks-to-end-world-hunger-poverty-inequality-and-support-global-unity.jpg