ما تنها ۵ درصد شانس برای دست یابی به اهداف توافق پاریس داریم!

ما تنها 5 درصد شانس برای دست یابی به اهداف توافق پاریس داریم!
@sahatzist
✅روزنامه گاردین در مقاله ای از ارزیابی های جدیدی درباره تغییر اقلیم خبر می دهد که نتایح آن حاکی از احتمال نزدیک به صفر افزایش دو درجه ای هوا طبق دستورکار نشست پاریس است.این مطالعه جدید سعی دارد تصویری شفاف و روشن از از تلاش های بین المللی برای دوری از رسیدن به محدوده "تغییر اقلیم مرگبار " انجام دهد.
@sahatzist
✅بنا بر این پژوهش روند های جهانی در اقتصاد و انتشار گازهای گلخانه ای و افزایش جمعیت شانس بسیار کمی برای نگه داشتن هدف اصلی توافق که افزایش تنها دودرجه ای دمای زمین نسبت به انقلاب صنعتی است باقی می گذارد.
با این احتساب هدف خوش بینانه تر معاهده پاریس یعنی افزایش 1.5 درجه ای دمای جهان( یعنی تقریبا دمای موجود) چیزی در حدود 1 درصد شانس موفقیت خواهد داشت.
@sahatzist
✅آدریان رفتری که مسئولیت هدایت تیم مطالعاتی تغییر اقلیم دانشگاه واشنگتن را بر عهده دارد معتقد است " ما خیلی بیشتر از آنچه که تصور می کنیم به مرزهای خطرناک نزدیکیم و زمان بسیار کمی هم در اختیار داریم . این چیزی است که مردم باید حقیقتا درباره آن نگران باشند.
@sahatzist
✅سیاستمداران حاضر در پاریس افزایش دو درجه را نه تنها به خاطر انتظار افکار عمومی بلکه به دلیل عواقب فاجعه بار تغییر اقلیم بر تعاملات سیاسی پیش بینی کرده اند. افزایش سطح آب های دریاها و خشکسالی ها و موج های کشنده گرمایی در کنار نا آرامی های اجتماعی ناشی از آنها و متاثر شدن ساختارهای سیاسی جهانی از آن جزو عواقبی است که سیاستمداران را متقاعد به امضاء معاهده پاریس نموده است.
@sahatzist
✅چنین خطرات و پیامدهایی در مطالعه دیگری نیز گوشزد شده اند .در پژوهشی که توسط دانشگاه کارولینای شمالی انجام شده است، این پژوهش پیش بینی می شود که ثابت ماندن شتاب تغییرات اقلیم منجر به مرگ 60 هزار نفر در سال 2030و 260 هزار نفر در سال 2100 خواهد شد. همچنین افزایش دمای هوا باعث تشدید اثر آلودگی به خصوص برای افراد با شرایط خاص سلامتی خواهد شد.
پژوهش دانشگاه کارولینا همچنین بیانگر این است که دمای هوا در سال 2100 بهترین و خوشبینانه ترین حالت بین دو تا 4.9 درجه افزایش می یباد.
@sahatzist

🔴 همان طور که اجسام از آنچه در آیینه می بینم به ما نزدیکترند ، تغییر اقلیم و عواقب ناشی از آن هم از انچه در آیینه رسانه ها و مطبوعات می بینم بسیار به ما نزدیکترند و نداشتن نقشه راه لازم برای مقابله با بحران های ناشی از آن می تواند کشور ما را با سابقه چندهزار ساله تمدنی ، همانند خرده کشورهایی که در اثر تغییر اقلیم به زیر آب می روند و هیچ گاه نشانی از انها در جهان باقی نخواهد ماند به دست فراموشی سپارد.
@sahatzist

ساحت زیست
yon.ir/DIFwH

برای خواندن اصل یادداشت تارنمای گاردین از لینک زیر استفاده کنید.👇

yon.ir/addIo

بسیاری از فعالین محیط زیست در سراسر جهان ، همچون این خانم مسن ،مساله تغییر اقلیم را نه صرفا یک مسئله علمی با عواقب سیاسی و اجتماعی بلکه ذاتا یک مسئله اخلاقی می دانند.