🔴فعالین محیط زیست نمی‌توانند از فعالین کارگری جدا باشند!

🔴فعالین محیط زیست نمی توانند از فعالین کارگری جدا باشند!

🔸این روزهای شعار درود بر ستمگر و مرگ بر کارگر در شهرهای مختلف ایران شنیده میشود. این استیصال کارگران که در نهایت به نوعی خودویرانگری با شعار " مرگ بر خود"، هویدا شده ایت به شدت مایه تاسف است به خصوص اینکه این انقلاب قرار بوده است تا انقلابی به نفع کوخ نشینان و برعلیه کاخ نشینان باشد. حالا در آستانه سال نو و نیاز شدید کارگران به نقدینگی، سرمایه داران عموما رانتی و خصولتی نهایت ظلم را بر کارگران اعمال کرده اند و نه تنها حقوق معوقه کارگران را پرداخت نمی کنند بلکه در کمال وقاحت و بیشرمی در این راه از کمک هرسه قوه نیز یاری گرفته اند. در چنین وضعی وظیفه فعالین محیط زیست چه می تواند باشد؟

🔸برای پاسخ به این سوال بازنشر مطلبی از نائومی کلاین درباره لزوم اتحاد جنبش های مختلف دربرابر نئولیبرالیزم جهانی که البته در کشور ما به صورت نئولیبرالیزم رانتی و فاسد خصولتی جلوه گر شده، مفید فایده خواهد بود. نائومی کلاین در این مصاحبه تاکید دارد که به هیچ وجه از "آرمان گرایی" نترسید. روزی که برای خود آرمانی متصور نباشید همان روز خواهید مرد!
بانشر این مطلب را در زیر می خوانید 👇

🔵نائومی کلاین : درست است که ترامپ یک احمق است اما به هیچ وجه او را در میزان مهارتش در حماقت دست کم نگیرید!/جنبش های مختلف باید حول جنبش محیط زیست باهم متحد شوند!
@sahatzist
مطلب زیر قسمت هایی از گزارش روزنامه گاردین درباره فعالیت های خانم #نائومی_کلاین است. ایشان روزنامه‌نگار و فعال اجتماعی کانادایی است که بیشتر از همه به به‌خاطر تحلیل‌ها و نقدهایش بر جهانی‌سازی شرکتی و اثرات محیط زیستی و اجتماعی و سیاسی نئولیبرالیسم مشهور شده است. از شناخته شده ترین آثار او می توان به کتاب های "دکترین شوک:ظهور سرمایه داری فاجعه"، "بدون مارک" و "حصارها و پنجره ها" اشاره کرد.
@sahatzist
برگردان به فارسی:#ایمان_معمار

✅رئیس جمهور یونان آلکسیس سیپراس قبل از انتخاب شدنش به این سمت به کلاین گفته بود" نه گفتن دیگه کافیه " (اشاره به مخالفت به طرح های ریاضت اقتصادی اتحادیه اروپا).
اما کلاین عمیقا با این جمله مخالف است. زیرا به نظر او "نه هیچ وقت کافی نیست." عصبانیت و نفی وضعیت موجود هیچ گاه به تنهایی زندگی مردمی را بهبود نبخشیده است. نئولیبرالیسم برای پیروزی تنها یک کار انجام می هد: جا انداختن این باور که طرح های جایگزین این نظام اقتصادی ، اوضاع را خراب تر می کند! تا جسارت تصور یک جامعه آرمانی بدون تبعیض را بین ببرد. "اگر ما نتوانیم یک جامعه آرمانی را تصور کنیم آنگاه باید بگویم که هیچ شانسی برای پیروزی بر آنها نداریم."
@sahatzist
✅کلاین کتاب اخیر خود را با توصیف جنبش های جدید به اتمام میرساند . جنبش هایی که فی نفسه جنبش های مقاومت دربرابر سرمایه داری هستند. جنبشی به نام " اهمیت زندگی سیاهان" که بر موضوع مخالفت بانژاد پرستی متمرکز است، جنبش های سبز و محیط زیستی و جنبش های پراکنده گروه های اجتماعی مختلف. کلاین تمام تلاش خود را می کند تا بتواند این جنبش ها را برای اتحاد با یکدیگر متقاعد کند.
" برای این که بتوانیم مقاومت کنیم باید از فعالیت به صورت جزیره ای اجتناب کنیم. در حال حاضر محیط زیستی ها یک گوشه کار می کنند و فمنیست ها یک طرف و طرفداران عدالت نژادی یک گوشه دیگر. واقعا فضای کافی برای فعالیت مشترک این گروه ها وجود ندارد؟"
@sahatzist
✅کلاین امیدوار است سرمایه گذاری مشترک بر روی مسائل محیط زیستی بتواند باعث تقویت پیوندهای اجتماعی شود، به همین جهت او خروج آمریکا از تعهد پاریس را به معنای آماده کردن جامعه برای اقدامات خودسرانه گروه های اجتماعی برای تعقیب منافع و اهداف جمعی می داند. تعداد شهرها و ایالت هایی که در آمریکا همچنان خود را متعهد به تواقنامه پاریس می دانند نشان دهنده ضعف دولت مرکزی است و این پیام را می رساند که نئولیبرالیسم چیزهای زیادی را کنترل می کند اما نه همه چیزها را!
@sahatzist
✅روزنامه گاردین در انتهای گزارش خود سوالی را مطرح می کند: او تا چه اندازه به چشم اندازهایی که توصیف می کند خو