چند نکته در باره حملات تروریستی امروز تهران؛ مرعوب نمیشویم

چند نکته در باره حملات تروریستی امروز تهران؛ مرعوب نمیشویم
@sahatzist
🖋#ایمان_معمار

1️⃣یکی از مجریان شبکه های خبری فعال در انگلیس در پست اینستاگرامی خود بعد از حملات تروریستی لندن مطلبی به این مضمون نوشته بود که "تروریست ها نمی توانند ما مردم لندن را با وحشت و ارعاب از جریان زندگی عادی امور بازبدارند. ما دوباره به زندگی برخواهیم گشت و در کنسرت ها شرکت خواهیم کرد و در پیاده رو ها قدم خواهیم زد تا نشان دهیم تا چه اندازه عمل تروریست ها بیهوده بوده است. " به نظر روش لندنی ها برای بی اثر کردن عملیت تروریست ها بسیار مفید است ! ما مردم تهران و ایران نیز هیچ گاه نخواهیم گذاشت تا تروریست ها بتوانند جو ارعاب و نامنی و بی اعتمادی را بر محل زندگی مان اعمال کنند .ما با هر عقیده و مرامی پرچم ایران را بر محل زندگی و کارمان برخواهیم افراشت و بیشتر از گذشته به یکدیگر محبت خواهیم کرد و بیشتر از قبل لبخند خواهیم زد. ما بر محل کشته شدن شهروندان و حافظان امنیت گل خواهیم گذاشت و از آنها به نیکی یاد خواهیم کرد.
@sahatzist
2️⃣حملات تروریستی امروز به خصوص در لحظات اول موجی از نگرانی و وحشت را در بین مردم پدید آورد . این التهاب طبق روال گذشته همچون زلزله ها و آتش سوزی ها و فروریختن ها و سیل ها هیچ مسئول مشخصی نداشت که بلافاصله از طریق رسانه های جمعی با گزارش لحظه به لحظه اخبار راه را بر بروز شایعات ببندند و با بیان یک سری دستورالعمل های مشخص به مردم برای زندگی در چنین شرایطی آموزش لازم را بدهد تا مثلا عده ای از مردم در محل حادثه تجمع نکنند و یا به شایعات دامن نزنند. و البته جامعه نیز به این شرایط عادت کرده است و می داند که صدا و سیما همان گنگ و خواب آلوده ای است که چیزی برای عرضه در رقابت با رسانه های رقیب نخواهد داشت و انتظار به روز رسانی اخبار از صدا و سیما با آن بودجه هنگفت و ساختمان های عریض و طویل از اساس بیهوده است. متولیان و مسئولین و مدیران ستادهای بحران نیز در چنین مواقعی عموما به جای کاهش التهاب و بحران در جامعه از طریق رسانه های خبری ترجیح می دهند همچون مردم کنجکاو عامی هرچه سریعتر سر صحنه حاضر شوند تا بتوانند در دوربین چند عکاس خود را به شدت مشغول رتق و فتق امور نشان دهند.!
@sahatzist
3️⃣فراموش نکنیم که در اوضاع امروز منطقه تروریسم به عنوان پدیده شومی که تبعات فراوانی را در ساختار سیاسی داخلی و دیپلماسی خارجی در پی خواهد داشت ،یکی از بدترین اتفاقاتی است که می تواند دچارش شویم اما در کنار آن چه خطرات دیگر مهمی ما را تهدید می کند که قربانیان به مراتب بیشتری از تروریسم خواهد گرفت ؟
🔻تسنیم :براساس گزارش بانک جهانی، مرگ و میر زودرس ناشی از آلودگی هوا در ایران نیز در 2 دهه گذشته رشد کرده و از 17 هزار نفر در سال 1990 به بیش از 21 هزار نفر در سال 2013 رسیده است.

🔻عصر ایران :١٦‌هزار و ٥٠٠ کشته و ٣١٣‌هزار مصدوم، معلول و از کارافتاده در تصادفات رانندگی ‌سال ٩٤ آماری است که سردار موسی امیری، جانشین پلیس راهور آن را اعلام کرد.

🔻انتخاب: مهر و آبان سال 90 هر روز ۳۱۰ شهروند تهرانی مرگ ناگهانی ناشی از آلودگی هوا داشته‌اند.

@sahatzist

https://t.me/sahatzist