‍ داستان راستان: این قسمت خود کفائی کشاورزی!

‍ داستان راستان:این قسمت خود کفائی کشاورزی!
@sahatzist
🔻عیسی کلانتری ریاست سازمان محیط زیست در مصاحبه ای اعلام کرده است که «با بهره وری موجود، فقط می توانیم برای 50 میلیون نفر از جمعیت کشور غذا تولید کنیم و مابقی آن را وارد می کنیم...جمعیت کشور به 80 میلیون نفر رسیده است و متاسفانه همچنان فشار می‌آوریم که غذای خود را به هر قیمتی در داخل کشور تولید کنیم؛ بنابراین به حقوق طبیعت تجاوز می‌کنیم و در نهایت دریاچه ارومیه و تالاب های جنوب کشور قربانی همین سو مدیریت ها شده است.»
@sahatzist
🔻اصغر شیرازی در یادداشت زیر به صورت تاریخی نگاهی به "تقدس یابی خودکفائی" انداخته است و توضیح می دهد که چه گونه خودکفائی به مرور به آرمان های انقلاب گره خورد و چه عواملی سبب شد تا انقلابیون، اساسا یکی از دلائل بی کفایتی رژیم سلطنتی را واردات مواد غذایی از کشورهای دیگر به خصوص آمریکا بپندارند.

🔻از نظر آرمان خواهان سال 57 واردات گندم و گوشت و برنج و روغن خود برهانی قاطع بر بی کفایتی و خیانت پیشگی رژیم پهلوی بوده است.
خودکفایی چنان در دل و جان انقلابیون ریشه دواند که دوجا در قانون اساسی نه تنها در بخش کشاورزی بلکه در علوم و فنون و صنعت و مانند اینها هم بر آن تاکید شده است.

🔻مقاله دکتر اصغر شیرازی با عنوان "ماجرای خودکفایی کشاورزی" نثری گیرا و روان دارد و شیوه روایت تک خطی و تاریخی آن باعث می شود تا به راحتی در یاد بماند . خواندن این مقاله را به دوستداران محیط زیست توصیه می کنیم.
فایل را از لینک زیر دریافت کنید.👇

@sahatzist
ساحت زیست
منبع:پرتال پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی