✅شاید ارائه درس «شناخت محیط زیست» در دانشگاه‌های کشور از نظر عده‌ای عجیب و غیرضروری، غیر مفید و همراه با اتلاق وقت و زمان دانشجویا

✅شاید ارائه درس "شناخت محیط زیست " در دانشگاه های کشور از نظر عده ای عجیب و غیرضروری، غیر مفید و همراه با اتلاق وقت و زمان دانشجویان به نظر برسد. جدا از اینکه دانشگاه های کشور مملو از دروس غیر ضروری و غیرمرتبط با رشته های تحصیلی است و حتی آنهایی هم که مرتبط است معمولا خروجی قابل توجهی ندارد، به این پیشنهاد هیو وارویک نویسنده کتاب "خطوط موازی:بازیابی قطعات حیات وحش انگلستان" و از اکولوژیست های شناخته شده بریتانیا درباره نظام آموزشی این کشور توجه کنید:
@sahatzist
✅وارویک در مقاله ای که روزنامه گاردین آن را به چاپ رسانده خواهان یک "خدمت اجباری محیط زیستی" به مدت یکسال بعد از تمام شدن تحصلات متوسطه و قبل از ورود به تحصیلات عالی برای تمامی جوانان این کشور شده است!
@sahatzist
✅او معتقد است این خدمت اجباری که همراه با کشاورزی و یا محیط بانی و حفاظت از منابع طبیعی خواهد بود ضمن تاثیرات عمیق بر نحوه تفکر افراد نسبت به خود و نسبت به جهان هستی و افزایش سلامت فیزیکی، باعث آشنا شدن نزدیک جوانان با محیط زیست شده و آنها را با نحوه اثرگذاری انسان بر جهان طبیعی آشنا می کند. بدین ترتیب آنها در آینده شغلی خود هیچ وقت تحربیات خود را فراموش نمی کنند و تخریب های صورت گرفته توسط انسان را از یاد نبرده و همواره سعی خواهند کرد تا بهترین تعامل را با محیط زیست اطراف خود داشته باشند.
@sahatzist
✅به نظر می رسد هر چه دنیا بیشتر به سوی نابودی کامل خود حرکت می کند واکنش های سخت گیرانه تر نسبت به تخریب محیط زیست نیز شدت می گیرد. "خدمت اجباری محیط زیست " بعد از طرح هایی مثل مدارس طبیعت و یا ارائه دروس محیط زیستی، سخت گیرانه ترین پیشنهاد به نظام های آموزشی محسوی می شود.
@sahatzist
ساحت زیست

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jul/17/utopian-thinking-students-working-land-university-eco-conscription?CMP=twt_a-environment_b-gdneco