بهبود اقتصاد جهانی و حفظ محیط زیست با رژیم گیاه خواری؛ افسانه یا واقعیت؟

بهبود اقتصاد جهانی و حفظ محیط زیست با رژیم گیاه خواری؛ افسانه یا واقعیت؟
این مطلب تلخیصی از مقاله "جهانِ گیاه‌خواران، رویای اقتصاد جهانی است" است که می توانید اصل آن را در کانال @tarjomaanweb مطالعه کنید.
@sahatzist
در مطالعه‌ای که هفتۀ گذشته در پراسیدینگز آو نشنال آکادمی آو ساینسز۱ چاپ شد، مارکو اسپرینگمن و همکارانش در دانشگاه آکسفورد تخمین زدند که اگر مردم الگوهای کنونیِ مصرف گوشت را ادامه دهند و به رژیمی متعادل‌تر و گیاهی‌تر روی نیاورند، تا قبل از سال ۲۰۵۰، برای ایالات متحده سالانه بین ۱۹۷تا ۲۸۹میلیارد دلار و برای اقتصاد جهانی بالغ بر ۱.۶تریلیون دلار هزینه به بار خواهند آورد.

دکتر اسپرینگمن یکی از محققینی است که با پژوهشگاه مارتینِ دانشگاه آکسفورد۲، در «برنامۀ آیندۀ غذا»۳ همکاری می‌کند. او معتقد است: «خیلی سخت است که انسان واقعاً درک کند جلوگیری از تغییرات اقلیمی یا پیشگیری از مرگِ حتی یک نفر بر اثر بیماری‌های مربوط به رژیم غذایی، چقدر ارزشمند است. هدف ما این بود که میزان این منافع را روشن سازیم.»
@sahatzist
اسپرینگمن و گروهش سناریوهای بالقوۀ متعددی را برای رژیم غذایی در سال ۲۰۵۰ تصور کردند. آنان هزینه‌های مراقبت بهداشتی و نیز هزینه‌های مرتبط با آب‌وهوا را در دو حالت با هم مقایسه کردند: نخست، در حالتی که جهان، رژیمِ پرگوشت فعلیِ خود را ادامه دهد و دوم، حالتی که به رژیمی هماهنگ با توصیه‌های رژیم جهانی روی آورَد. در بسیاری از مناطق جهان، این تغییر حالت به‌معنای کاهش شدید مصرف گوشت و خوردن میوه و سبزیجات بیشتر است. اسپرینگمن همچنین هزینه‌های فرضی این‌ها را هم محاسبه کرد: ۱. جهانِ گیاه‌خواران، یعنی رژیمی بدون گوشت و ۲. گیاه‌خوارانِ محض، یعنی رژیمی بدون تخم‌مرغ، لبنیات یا هر نوع محصولات حیوانی.
جدول زیر به این سوال پاسخ خواهد داد که :
@tarjomaanweb
@sahatzist
اگر مردم گوشت کمتری می‌خوردند، در سراسر جهان چقدر صرفه‌جویی می‌شد؟

صرفه‌جویی سالانۀ پیش‌بینی‌شده در سال ۲۰۵۰، ارقام برحسب میلیارد دلار نوشته شده‌اند (دلار امریکا ملاک محاسبه بوده)
ساحت زیست

@sahatzist

http://s1.upzone.ir/13666/Untitled_1.jpg