✅حکومت قانون یا سلائق و عقاید دینی. 🖊عباس بنیان

✅حکومت قانون یا سلائق و عقاید دینی
🖊عباس بنیان

🔰سال ها پیش با پیشنهاد مسئولین دانشگاه و اصرار تنی چند از دوستان مسئولیت فرهنگی دانشگاه محل خدمت خود را پذیرفتم. در آن زمان شرایط فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها هنوز خیلی بسته نشده بود. از بدو شروع کار، دانشجویانی که در برخی کانون های فرهنگی دانشگاه فعال بودند و با مدیر قبلی مشکل داشتند سعی نمودند با موضعگیری از برنامه های تدوین شده جلوگیری کنند. بالاخره با تشکیل جلسات و همفکری، به آنها تفهیم کردم که با توجه به قانون و دستورالعمل های وزارت علوم و همکاری شما علاقه مندم فعالیت های فرهنگی را در دانشگاه رونق ببخشم. پس از مدت کوتاهی گروه هایی در دانشگاه شروع به شایعه پراکنی و مخالفت با اجرای برنامه های قانونی نمودند و اینها کسانی بودند که خود را فراتر از قانون می دانستند و تدوین کنندگان قانون را فبول نداشتند و در واقع بدلیل برداشتی که از مسائل فقهی و فتوای مراجع داشتند علاقه مند بودند که جلوی فعالیت ها گرفته شود. در این شرایط مشخص است که چه بر سر مسائل فرهنگی می آید.

🔰این مقدمه را گفتم تا نظرم را در خصوص مقاومت برخی از علما و سخنان دادستان کل کشور در خصوص برخورد با مسئولینی که علاقه مند حضور بانوان در ورزشگاهها هستند را اظهار کنم.
تا زمانی که مسئولین ما برای پاسخگویی به مطالبات اجتماعی، قانون اساسی کشور ( قانونی را که الهام گرفته شده از اصول دین، شرع، عرف و عقاید علما است) را در اولویت قرار ندهند وضعیت به همین منوال است و برای بدست آوردن حقوق اجتماعی باید مقاومت کرد.

🔰اگر در این شرایط مسئولینی که به اصطلاح مجری قانون بوده و مسئولیت قضاوت را بر اساس همین قانون باید عهده دار باشند، پیرو عقاید و برداشت های شخصی از دین باشند، اصلاح امور از طریق قانون، با مقاومت انجام خواهد شد. باید بنویسیم. هر جا که می توانیم برای استفاده از حقوق اجتماعی مان صحبت کنیم. باید نظرات علماء موافق را نشر دهیم. و از خواسته های به حق مان کوتاه نیاییم.

@sociology_of_sport