❇️سکسوالیته مردان. ✍فرانک عمیدی

❇️سکسوالیته مردان
✍فرانک عمیدی

🔰به همان اندازه که سکشوالیته زنان به صورت کلیشه‌ای تعریف شده, سکشوالیته مردان نیز قربانی کلیشه‌هاییست که فرهنگ مردسالاری به خورد همه ما داده. استر پرل در کتاب وضعیت خیانت (این ترجمه خودمه) به موضوع کلیشه سکشوالیته مردان در بخشی پرداخته. در این بخش میگه که باورهای کلیشه ای درباره سکشوالیته مردان این است که سکشوالیته آنها برعکس زنان اصلا پیچیدگی عاطفی و روانی ندارد و آنها با هر کسی و در هر شرایطی می توانند سکس داشته باشند, که مردان اگر واقعا مرد باشند و سالم با یک نگاه باید تحریک بشن و عطش جنسی آنها برای بخش عظیمی از زندگیشان سیری‌ناپذیر است. او می گوید این باورهای کلیشه‌ای توقعاتی غیرواقعی در اذهان مردان از خودشان ایجاد می کند و در پی آن باعث توقعاتی غیر واقعی در زنان هم می شود.

🔰به گفته استر این باورها باعث میشه که مشکلات جنسی مردان مانند زودانزالی یا عدم نعوظ را بسیاری از افراد در وهله اول مشکلاتی مکانیکی و فیزیکی بدانند چون آنها را مغایر با ذات و طبیعت مرد می دانند. در حالیکه استر در کتابش می گوید بارها در مطبش مردانی روبروی او نشسته‌اند که عاشق همسران بسیار جذاب و موفق و باهوش خود هستند و در رابطه با آنها توانایی نعوظ ندارند اما با یک کارگر جنسی می توانند به راحتی نعوظ داشته باشند، پس مشکل مکانیکی نیست. به گفته استر این خود نشان می دهد که سکشوالیته مردان پیچیده است و به همان اندازه به شرایط عاطفی و روانی بستگی دارد که سکشوالیته زنان دارد.

🔰به گفته استر این باورهای عمدتا غلط درباره سکشوالیته مردان باعث میشه که فشاری غیرضروری بر آنها باشد تا همیشه مانند پسری هجده ساله سکس بخواهند و سکس بکنند. ساده‌انگاری سکشوالیته مردان و تقلیل آنها به موجوداتی دايم‌الحشری که فقط دنبال سکس هستند باعث شده که بسیاری از نیازهای عاطفی آنها در روابط اروتیک و عاطفی نادیده گرفته شود. برای سالها روانشناسانی که مفاهیم مردسالاری را باز تولید می کردند و می کنند، خیلی از رفتار جنسی مردان را صرفا رفتاری از روی غریزه و ذاتشون تعریف کردند: "مرد است، مردها همین اند." از این همپوشانی فمینیسم و روانشناسی در کتابها و نوشته‌هایی مانند این کتاب لذت می برم. دنیای امروز نیاز به تعاریف تازه‌ای از سکشوالیته زن و مرد دارد.
@sociology_of_sport