اینکه آنها با تفسیری که مقامات ایرانی برایشان داشتند، در جریان موضوع قرار گرفته‌اند!

اینکه آنها با تفسیری که مقامات ایرانی برایشان داشتند، در جریان موضوع قرار گرفته اند! و در اقدامی نامتعارف، بیانیه اهانت آمیزی را علیه خواست ملت ایران منتشر می کنند فقط دو معنا دارد. یا یک کنجکاوی و دخالت بی مورد است که سوابق AFC این را نشان نمی دهد و یا یک تلاش پست و فرومایه از سوی کسانی که منافع شخصی را به منافع و مصالح کشورشان ترجیح داده و پس از نتیجه نگرفتن از رایزنی با رئیس مجلس شورای اسلامی، متوسل به شیخ سلمان قطری شدند تا بلکه در پست ریاست شان در یک نهاد ایرانی بمانند!



🔷🌫🔷** اگر رؤسای فدراسیون نرفتند؟!

موضع مقامات دولتی و ورزشی ایران به ویژه وزارت ورزش و جوانان نسبت به این موضوع اتفاقا خوب و روشن بود. آنها ضمن تاکید برای لزوم اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان در فدراسیون ها که یک نهاد عمومی غیردولتی محسوب می شوند و فعالیت شان انتفاع عمومی دارد، هیچ موضع تحریک آمیزی که باعث ورود نهادهای بین المللی ناظر به مساله شود را نگرفتند. در این میان البته گفته شد چهار رئیس فدراسیون در مکاتباتی با کمیته بین المللی المپیک و برخی نهادهای خارجی دیگر، برای ماندشان طلب استمداد کردند اما خوشبختانه مقامات عالیرتبه ایرانی هیچ دستوری در این باره صادر نکردند.

🔷هیچ شکی نیست که محل اصلی ارتزاق فدراسیون های ورزشی، منابع مالی دولتی است و کانال های درآمدی مستقل آنها یا وجود ندارد و یا به اندازه تامین کمتر از نیمی از هزینه های آنها هم نیست. داشتن تیم های ملی قدرتمند، عملکرد مناسب ساختار اجرایی فدراسیون و طبعا رضایت مردمی به ویژه الان که با تحریم های ظالمانه هم مواجه هستیم، نیازمند کمک های مالی دولت است. بنابراین در صورت عدم همکاری رؤسای بازنشسته فدراسیون ها با اجرای قانون عمومی فوق، صرف عدم ارتزاق فدراسیون متبوع شان از منابع مالی دولتی، می تواند به ناچار آنها را مجبور به تمکین از خواست ملت کند./جماران

http://telegram.me/tahlyleejtemaaey