❇️هیأت فوتبال استان تهران، مدیرفوتبالی میخواهد یا مدیرمدیریتی؟. ✍محمود کاتبی

❇️هیأت فوتبال استان تهران، مدیرفوتبالی میخواهد یا مدیرمدیریتی؟
✍محمود کاتبی

آنچه مسلم است عادت کردن به ؛ برگزاری انتخابات، سلامت انتخابات، تمکین ازنتیجه انتخابات و همکاری با برنده ی انتخابات بعنوان کلیدواژه ی روح دمکراسی، اولویت خاستگاه طبقه انتلکتوال یک جامعه ی قانونمدار در چارچوب مردم سالاری اجتماعی است.

امروز، اعتماد جامعه ی ورزش، بویژه مخاطبان پر شور فوتبال، به افرادی که دارای (سواد مدیریتی) بوده وتوانمندی خود را دلسوزانه، هزینه میکنند برای نگرانی هایی که فوتبال را بعنوان یک کنش اجتماعی ،تهدیدمیکند ، باور ارزنده ای خواهدبود که شایسته است بارورگردد.

واین مهم آنگاه نمودخواهدیافت که نخبگان فوتبال عزم خودرا برای دستیابی به آن جایگاه جزم کنند.

در همین راستا، اینک که در آستانه برگزاری انتخابات برای راهبری هیأت فوتبال استان تهران قرار داریم، نگارنده بنا بر احساس وظیفه ، بعنوان عضوی کوچک از خانواده بزرگ رسانه ، نکاتی را برای تسهیل در تدبیر برگزاری این انتخابات توصیه میکنم؛

۱-- با توجه به شناخت نسبی که از برخی نامزدهای گرامی برای تصدی پست رئیس هیأت فوتبال استان تهران دارم، اصولا همگی آنها را برای تکیه زدن به صندلی ریاست هیأت فوتبال استان تهران، محق می دانم.

۲-- در تعریف جدید (سواد) که من آن را واژه ی زیبای (آگاهی) میخوانم، براین باورم که فونداسیون یک بنای ماندگار منطبق بر اصول فنی، سازگاری کامل در چیدمان تدبیر، ترسیم، تحکیم، تفسیر، و پرهیز از اسراف و تبذیر، در تشکیل نمادی واقعی و سالم، برگرفته از اصول مهندسی دمکراسی برای عرضه به بهره برداران فهیم آن میباشد.

۳--دانش مدیریت در راهبری یک مجموعه ، ناظر به اشراف در حوزه علوم نظری و عملی است، که میتواند هر یک جداگانه و یا در هماهنگی با هم قابلیت اجرا داشته باشد، بنابراین نباید انتظارداشت حتما برای مدیریت در یک تشکیلات فوتبالی (عکس با لباس ورزشی) شاخص اصلی باشد، چرا که نگارنده با جدیت براین باورم که (لباس ورزشی) را بایستی بر قامت تدبیر یک مدیر (پرو) کرد و نه بر قامت اندام او.....هرچند بازهم تاکید دارم برای هدایت یک هواپیما در اوج آسمان، تخصص اختصاصی خلبانی، ویژگی اصلی ( کاپیتان) است که سنگ بنای مدیریت راهبری هواپیما را با بهره گیری از (علوم عملی)، در پی خواهد داشت. اما در موضوع هدایت یک صنعت فوتبالی، نیاز به تخصص تدبیر در هماهنگی (علوم نظری) میباشد.

۴--استفاده از اندوخته های پیشین، درک شرایط فعلی، برنامه ریزی در پروسه های کوتاه ، میان و بلندمدت ، توانمندی داخلی، هماهنگی با دستگاههای بالادستی، تدبیر در جذب منابع مالی، سرمایه گذاری در جهت پشتوانه سازی، ترسیم دورنمای فعالیت ، ایجاد وفاق و بهم پیوستگی اندیشه و التزام به عملیاتی نمودن آن ، بهره گیری از توان بالقوه نیروهای دلسوز علاقه مند و تبدیل آن به توان بالفعل، برای استحکام بدنه یک مدیریت کارآمد ، ثبات وامنیت حرفه ای و روانی، کمک مؤثری برای دستیابی به یک هیات فوتبال قوی خواهد بود.

۵--قطعا اساتید ، نخبگان، کارشناسان ،صاحب نظران و پیشکسوتان گرانقدر ، نگارنده را در ارایه این نظرات اصلاح وارشاد خواهند فرمود.

۶--برای تمامی نامزدهای پست ریاست هیات فوتبال استان تهران، در یک فضای سالم، بانشاط، باتدبیر، شجاعانه، برنامه محور، دوستانه و منطبق بر اصول مردم سالاری، در راستای تمرین و ممارست دمکراسی، که زیربنای دسترسی به سایر آرمان مطالبه گری های اجتماعی، خواهدبود.

@sociology_of_sport