✅معرفی عرضه اولیه سهم «تبرک». در معارفه سهم «تبرک» چه گذشت؟

✅معرفی عرضه اولیه سهم "تبرک"
در معارفه سهم "تبرک" چه گذشت؟

🔷موسس و سهامدار اصلی گروه کارخانجات صنعتی #تبرک با بیان اینکه این شرکت در سال 77 با تولید رب گوجه فرنگی فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: ما در مسیر فعالیت این کارخانه موضوع تک‌محصولی بودن را تهدیدی برای توسعه خود دیدیم و در حال حاضر محصولات متنوعی از جمله سویا، سس مایونز، کلوچه، روغن خوراکی، محصولات آردی، کنسرو، مربا، محصولات لبنی و... تولید می‌کنیم که تا کنون موفق به دریافت بیش از 70 پروانه بهداشتی برای این محصولات شده‌ایم.

🔷علیرضا بوستانی با اشاره به اینکه تبرک 10 سال پس از تاسیس، ظرفیت خود را به 3 هزار تن ارتقا داد و توانست رتبه نخست تولید رب گوجه فرنگی را در خاورمیانه به دست آورد، افزود: با تلاش‌هایی که طی سال‌های اخیر صورت گرفته، وضعیت اشتغال‌زایی این شرکت نیز بسیار پیشرفت کرده و در حال حاضر حدود 8 هزار نفر در این مجموعه تحت اشتغال مستقیم هستند.

🔷بوستانی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص دلیل ورود تبرک به فرابورس ایران، هدف از ورود گروه کارخانجات صنعتی به بازار سرمایه را جذب نقدینگی و استفاده از تجربه شرکت‌های بزرگ عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین هدف این مجموعه تبدیل تبرک به یک برند جهانی و افزایش صادرات است.

🔷وی در پایان سود محقق شده هر سهم گروه کارخانجات تبرک را در سال گذشته 200 ریال اعلام کرد و در خصوص طرح‌های توسعه‌ای این شرکت نیز گفت: طرح‌های توسعه‌ای در سه شرکت زیرمجموعه در حال اجراست که مهم‌ترین آن تلاش برای کم کردن قیمت‌های تمام‌شده محصولات و توسعه صادرات است.

پاسخگویی به نیازهای کشور مقصد هدف اصلی در صادرات تبرک

🔷در بخش دیگری از سی و سومین نشست خبری یک دیدار یک عرضه، مدیر بازرگانی گروه کارخانجات صنعتی تبرک تنوع محصولات و نیازسنجی بازارهای صادراتی را از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر گستره طیف صادرات محصولات این کارخانه عنوان کرد و گفت: در بحث صادرات این مسئله که محصولات ما پاسخگوی نیازهای کشور مقصد باشد بسیار مهم است و توجه ویژه‌ای به آن می‌شود.

🔷خسروی همچنین رعایت استانداردهای بهداشتی سخت‌گیرانه کشور مقصد نسبت به محصولات صادراتی را از عوامل مهم در مقوله صادرات دانست و گفت: گروه کارخانجات صنعتی تبرک توانسته است کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکمنستان، پاکستان و قزاقستان را از نظر صادراتی پوشش دهد؛ ضمن آنکه کشورهایی همچون روسیه شرکای تجاری تبرک به حساب می‌آیند.

🔷گفتنی است مطابق با امیدنامه این شرکت مالک اصلی و 87.86 درصدی گروه کارخانجات صنعتی تبریک، شرکت توسعه صنعت و عمران تبرک خاورمیانه بوده و خانواده بوستانی 10.8 درصد سهام این کارخانه را در اختیار دارند.

🔷این شرکت با سرمایه بیش از 2 هزار و 231 میلیارد ریالی، دارای 9 واحد تجاری فرعی شامل کشت و صنعت شهداب ناب خراسان، کشت و صنعت گل‌بهار ناب خراسان، نوش پونه مشهد، طلای سفید تبرک، بهینا، اخشان اخلمد، فراورده‌های غذایی مبین نگار بهناز، فراورده‌های غذایی خوشمزه خراسان و صنایع غذایی مهرانه خراسان است./فرابورس
@stockmarket_press