✅چگونه تلگرام می‌تواند به توسعه شهری و معرفی بهتر نامزدهای شوراهای شهر کمک کند؟. ✍ مهران صولتی

✅چگونه تلگرام می تواند به توسعه شهری و معرفی بهتر نامزدهای شوراهای شهر کمک کند؟
✍ مهران صولتی

🌱با گذشت یک هفته از پایان ثبت نام انتخابات شوراها اینک شاهد تلاش وصف ناپذیر نامزدها در عرصه شبکه های اجتماعی و بویژه تلگرام هستیم. هر کدام از نامزدها با ایجاد کانال و گروه مخصوص به خود دست به نوعی قشون کشی زده و کوشیده اند تا با اضافه کردن دوستان و آشنایان خود را هر چه پرشمارتر نشان دهند! حتی پای شرکت های تبلیغی برای افزایش ممبر هم به این عرصه باز شده و سعی می کنند تا از نیاز نامزدها برای تقویت اردوگاه مجازی خود، جهت سودجویی های مادی استفاده نمایند! به آسانی و باحضور در گروه هایی از این دست به خوبی می توان فضای تکراری، ملال آور و خسته کننده حاکم بر آنها را مشاهده کرد؛ پست های تکراری، اعضای مشترک و بدون فرصتی برای پی گیری مطالب! نمی دانم واقعا نامزدهای محترم روی اعضای این گروه ها به عنوان رای دهندگان به خود حساب کرده اند یا خیر؟! که اگر چنین باشد باید گفت وااسفا!! به جرات می توان گفت که تلگرام در این عرصه دارد به فضایی رماننده تبدیل می شود! لذا از آنجا که معتقد به نقش مثبت این رسانه در تحولات اجتماعی دوسه سال اخیر کشور هستم سعی می کنم چند پیشنهاد به نامزدهای محترم داشته باشم.

۱- شعار داشته باشید: یک شعار کوتاه ، صریح و متمایز کننده می تواند به برجسته تر شدن شما در میان خیل نامزدها کمک کند.

۲- وضعیت موجود را معرفی کنید: تیم مشاوره ای شما باید توصیفی واقع بینانه و کارشناسی از معضلات شهر خود به شهروندان ارائه نمایند. توصیفی از وضعیت مدیریت، مبلمان و ظرفیت های شهری

۳- چه برنامه هایی دارید؟ : شما باید راهکارهای اجرایی برای تحقق شعارهای خود ارائه دهید. کافی نیست بگویید دستیابی به شهری آباد! باید بگویید از کدام مسیر و با چه اقداماتی می توان به شهری آباد رسید!

۴- گذشته را نقد کنید: برای رسیدن به آینده باید گذشته را نقد کرد. بنابراین شما باید عملکرد دوره های گذشته شوراها، یا حداقل دوره قبل را به صورت کارشناسی و بدون شعارزدگی نقد کنید.

۵- جلسات گفتگوی تلگرامی برگزار کنید: تجربه نشان داده است که بحث ها در تلگرام جذابیت های بیشتری برای مخاطبان دارد. حتی اگر تعداد مشارکت کنندگان هم کم باشد ولی قطعا تعداد خوانندگان بیشتر از شرایط عادی خواهد بود.

۶- به حضور حقیقی بیاندیشید: در شرایط بهره گیری همگانی از فضای مجازی نمی توان به توفیق آن چندان امید داشت. سعی کنید تا دیدارهای حضوری بیشتری با مردم و به ویژه جوانان تدارک ببینید!

۷- جمعیت هدف خود را شناسایی کنید: بخش عمده ای از توفیق شما به محاسبه شرایط، امکانات و رای دهندگان اختصاصی شما بازمی گردد. سعی کنید با تعیین جمعیت هدف، از تحرکات زائد و بی حاصل بپرهیزید.

۸- خود را درست معرفی کنید: مردم بسیار هوشیار تر از تصور شما هستند. صادق باشید و قابل اعتماد جلوه کنید! نامزدهایی که درصدد اخذ آرای همه اقشار و جناح ها هستند در همان گام اول بی اعتبار شده و شکست می خورند! رفتار اخلاقی شما بیش از هم رای آور است.

#شورای_شهر
#انتخابات

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxZ3dXAZ8P6lvw