✅ مدیریت کسب و کار در علوم انسانی: استراتژی تنوع‌گرایی در مدیریت کسب و کار.. ✍🏻 سمیه موسوی

✅ مدیریت کسب و کار در علوم انسانی: استراتژی تنوع‌گرایی در مدیریت کسب و کار

✍🏻 سمیه موسوی

🔸 برای مدیریت و بازاریابی یک کسب و کار، شیوه‌های گوناگونی در علم مدیریت تعریف شده است. شیوه‌هایی که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند. این مدل‌ها باید با توجه به نیازسنجی بازار و توانایی بنگاه اقتصادی مورد استفاده قرار بگیرند.

🔸 از میان استراتژی‌های تهاجمی مدیریت بنگاه، تنوع گرایی می‌تواند افق‌های نوآورانه‌ای را در توسعۀ بنگاه‌‌های علوم انسانی، پیشِ رو قرار دهد.

🔸 تنوع گرایی، نوعی استراتژی بازاریابی و مدیریت بنگاه است برای وارد شدن به یک بازار یا صنعت جدید که بنگاه پیش از آن در آن فعالیتی نداشته است.

🔸 تنوع گرایی به طور معمول نیازمند آن است که بنگاه به مهارت‌ها و دانش تازه‌ای در توسعۀ محصول دست یابد. همچنین در این حالت بینش نوینی به رفتار بازار، مورد نیاز است.

🔸 علاوه بر اینکه باید در ضمن آن به منابع جدیدی شامل تکنولوژی‌ها و امکانات متفاوت دست پیدا کرد. این موضوع ممکن است سطوح تازه‌ای از ریسک را برای بنگاه همراه بیاورد.

🔸 نمونه‌ای از یک تنوع گرایی موفق، شرکت جنرال الکتریک است. این شرکت توسط توماس ادیسون در سال ۱۹۸۰ به عنوان یک تجارت مربوط به چراغ‌های روشنایی شکل گرفت.

🔸 این شرکت در حال حاضر به یک شرکت تنوع گرای چندمحصولی بدل شده که بیشتر جنرال است تا الکتریک. مدت کوتاهی پس از شکل‌گیری، شرکت با استراتژی تنوع گرایی افقی توسعه پیدا کرد و رادیو، یخچال، توربین‌های بادی تولید نمود.

🔸 در طی جنگ جهانی دوم این شرکت وارد محصولات هوا و فضا شد و به بزرگ‌ترین سازندۀ موتورهای جت بدل شد. بازار و محصولی که کاملاً متفاوت از تولیدات اولیۀ شرکت بود.

#مدیریت
#علوم_انسانی

🌐جامعه‌شناسی علامه
@atu_sociology