✅؛ زاده افول صمیمیت در

✅ #خشونت؛ زاده افول صمیمیت در #جامعه

✍ سعید منتظرالمهدی، معاون اجتماعي نيروي انتظامي، در یادداشتی درباره ریشه‌یابی علل بروز خشونت در جامعه، نوشت:

🔺 "نزاع و درگیری درون #خانوادگی" نوع رنج آور سندرم خشونت است که شادابی و سلامت و احساس خوشبختی را از یکایک اعضای #خانواده می‌ستاند.

🔺من شواهدی بالینی متقنی دارم که نشان می دهد افراد فاقد احساس صمیمیت و افراد نابرخوردار از عاطفه مثبت ، استعداد و آمادگی بیش تری برای دست یازیدن به کنش های خشونت آمیز دارند. این افراد به سبب ناتوانی در ایجاد پیوندهای دوستانه و صمیمی با دیگران ،به درون خویش عقب نشینی می کنند و به تدریج در شمار افراد اسکیزویید (گریزنده از روابط صمیمی) جای می گیرند. اینان به سبب ناتونی در شکل دهی و استمرار پیوندهای دوستی، هر انتقادی را تهدید و تحقیر معنا می کنند و لاجرم به انتقاد کننده می تازند. همچنین آنان نیاز به رابطه و پیوند خود را با روش‌های خشونت آمیز و ایجاد درد و رنج و تحقیر در دیگری برآورده می سازند. خلاصه آنکه فرد بی احساس به خشونت روی می آورد چون همزمان احساس "تنهایی"و "گمنامی"می نماید و خشونت ورزی و ایجاد درد و رنج در دیگران را نوعی خلاصی موقت از رنج حاصل از تنهایی می داند.

🔺نباید فراموش کرد که #خانه و #مدرسه سهم و تقش بی بدیلی در پیشگیری از شکل گیری سندرم خشونت و مداخله درمانگرانه در آن،دارند چون این دو نهاد بهتر و بیش‌تر قادرند فرصت های شکل گیری روابط دوستانه و تجربه هیجانی را برای #کودکان و #نوجوانان فراهم سازند.

✨بيشتر بخوانيم👇👇👇
http://isna.ir/news/95072212627

#جامعه

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxZ3dXAZ8P6lvw