فروش فوق‌العاده نوشته «جورج اورول»

فروش فوق‌العاده #1984 نوشته «جورج اورول»
@Atu_Sociology
پرفروش‌ترین کتاب از روز پیروز شدن «ترامپ» در انتخابات آمریکا، رمان ضدآرمانشهری «۱۹۸۴» بوده است. فروش کتاب معروف «جورج اورول» طی همین چند روز ۹۵۰۰ درصد افزایش داشته است. «آمازون» ۱۰۰ هزار نسخه جدید از کتاب‌های این نویسنده را از جمله «۱۹۸۴» و «مزرعه حیوانات» سفارش داده است. در سه هفته نخست ژانویه هم فروش این رمان در انگلستان ۲۰ درصد رشد داشته است.
البته این کتاب از زمان انتشار در سال ۱۹۴۸ هرگز از چرخه چاپ خارج نشده و تاکنون بیش از ۳۰ میلیون جلد فروش داشته است. «۱۹۸۴» آخرین افزایش فروش ناگهانی خود را در سال ۲۰۱۳ و زمان افشاگری‌های «ادوارد اسنودن» تجربه کرد.
داستان رمان «اورول» درباره یکی از قربانیان نظام دیکتاتوری و سیستم نگهبان «برادر بزرگ» است که برای طغیان تلاش می‌کند. بازار فروش این کتاب زمانی در آمریکا داغ شد که «کلین کانوی» مشاور رسانه‌ای «ترامپ»، در مصاحبه‌ای از اصطلاحات ویژه «اورول» در این رمان، استفاده کرد.

انتشارت «پنگوئن» اعلام کرده فروش این کتاب در سال ۲۰۱۶ حدود ۳۰۰۰ جلد بوده و این رقم در مدت زمان کمی که از آغاز سال ۲۰۱۷ میلادی گذشته، به ۳۵۰۰ جلد رسیده است.
«اندرو سیمونز» نویسنده و استاد تاریخ دانشگاه کالیفرنیا علت استقبال از «۱۹۸۴» را این‌گونه بیان می‌کند: خواندن کتاب «اورول» و دیگر تصاویر کابوس‌مانند از آینده مثل یک سوپاپ اطمینان است. مردم با این کار می‌ترسند و می‌توانند بدترین پیامدهای ممکن دموکراسی آمریکایی را تصور کنند. جو فرهنگی در آمریکا به‌ویژه میان افرادی که زیاد آثار داستانی کلاسیک خوانده‌اند، ضدآرمانشهری است.
این استاد دانشگاه همچنین اشاره می‌کند که برخی خواننده‌ها رویکرد «ترامپ» به علم را بازتابی از وجود نداشتن علم در رمان «۱۹۸۴» می‌دانند. آن‌ها می‌بینند رئیس‌جمهور جدیدشان همچون سیستم حاکم دورن این کتاب،‌ آن‌ها را از بیگانه‌ها می‌ترساند.
نکته کلیدی: در کتاب «۱۹۸۴» افراد متصدی حزب از شعارهایی مثل «سیاه سفید است»، «۵=۲+۲»، «جنگ صلح است»، «آزادی بردگی است» و «جهل قدرت است» استفاده می‌کنند تا واقعیت را پنهان کنند.

#کتاب_بخوانیم
https://goo.gl/Ma0aWL

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxZ3dXAZ8P6lvw