‌✅علوم انسانی و اندیشکده‌ها.. ✍🏻 تمنا منصوری

‌✅علوم انسانی و اندیشکده‌ها

✍🏻 تمنا منصوری

🔸 به رغم وجود فشارها و محدودیت‌های مالی، افزایش رقابت‌های شدید و نیز مورد تردید قرار گرفتن نقش کارشناسان خبره در زمینۀ سنجش اثر و عملکرد اندیشکده ها، برخی از محققان و به ویژه دانشگاهیان اعتقاد دارند که در جهان امروز اندیشکده ها همچنان از فرصت احیای دوباره برخوردار هستند و می‌توانند به عنوان سازمان‌هایی فعالیت کنند که قابلیت اعتماد و سودمندی مشاوره‌های دنیای سیاست‌گذاری را درک می‌کنند.

🔸 نباید از مزایای رقابتی اندیشکده ها صرف نظر کرد. تکثیر سریع دانش، جذب اطلاعات را در میان سیاست‌گذاران پیچیده و دشوار می‌کند. توجه به اینکه مدیریت مازاد شواهد و تحلیل سیاست‌گذاری‌ها در سازمان‌های غیرانتفاعی پژوهش‌محور، دانشگاه‌ها و گروه‌های حمایتی به مشکل بزرگی برای دولت تبدیل شده است، فرصت و فضای مناسبی برای احیای دوبارۀ اندیشکده ها فراهم می‌کند.

🔸 اضافه‌بار اطلاعاتی فضای رسانه‌ای‌شدۀ امروز، نیاز به افراد حرفه‌ای و ماهر را دوچندان کرده است. درست در همین موقعیت است که اندیشکده ها می‌توانند به عنوان تعیین‌کنندگان مهم استانداردهای کیفیت تحلیل سیاست‌گذاری‌های قرن ۲۱ عمل کنند، در غیر این صورت تنها به یکی از گروه‌های این صنعت بسیار پرجمعیت تقلیل می‌یابند.

#سیاست_گذاری
#جامعه

🌐جامعه‌شناسی علامه
@atu_sociology