‌‍ ☘️ الگوها و روندهای مشاهده شده در رفتارها، انتخاب و سبک فراغتی جوانان ایرانی را به سختی می‌توان در قالب مدلی واحد تصویر و ترسیم

‌‍ ☘️ الگوها و روندهای مشاهده شده در رفتارها، انتخاب و سبک فراغتی جوانان ایرانی را به سختی می توان در قالب مدلی واحد تصویر و ترسیم کرد. این دشواری بیش از آنکه به پیچیدگی‌های فرهنگی و زمینه های موثر بر انتخاب و نمایش رفتارهای فراغت جوانان مربوط باشد، پیچیدگی‌های نظری و تحلیلی خود مفهوم فراغت را نشان می دهد.
دستاوردهای سنت نظری نسبتاً جوان جامعه شناسی و یا مطالعات فراغت، هنوز ظرفیت ارائه چهارچوب منسجمی که توضیح دهنده توافقی در زمینه تعریف، ابعاد، نسبت آن با دیگر تجارب (به ویژه کار) و مناقشه مفهومی مربوط به آن باشد را فراهم نساخته است و هنوز اتفاق نظری در خصوص مفهوم سازی یا سنجش آن به چشم نمی خورد. علاوه بر این تفاوت در زمینه تاریخی، تجربه فراغت در جامعه ایرانی و غربی، انتخاب مدل غربی در مفهوم سازی و سنجش تجربی فراغت مدرن در جامعه ایرانی را ضرورتا نتیجه‌بخش نمی سازد و با کاستی‌هایی همراه است(ذکایی، ۱۳۹۱)

📍 در سومین نشست مجموعه "جوانان و جوانی در ایران" مؤسسه رحمان با حضور دکتر عباس کاظمی، دکتر عبدالله بیچرانلو و آقای اشرف سمنانی به بررسی موضوع"جوانان و فراغت حقیقی و مجازی" پرداخته خواهد شد.
🗓 ۴ دی ماه ⏰ ۱۷:۰۰

🌐 شبکه جامعه‌شناسی علامه
@Atu_Sociology