🔴توجه به نیازهای جنسی از راه دور …

🔴توجه به نيازهای جنسی از راه دور...

✍🏻مسعود رضا بلادری


📍در تمام جوامع بشری و حاکمیت های سیاسی معاصر، اصل آموزش و تربیت و فرهنگ سازی بعنوان یکی از بنیادی ترین مطالبات تابعین حکومت مطرح است. حاکمین نیز سعی دارند مطابق سیاستهای حاکمیتی خود تربیت و پرورش شهروندان بخصوص جوانان در اولویت داشته باشند و به نتایج آن افتخار کنند. در حاکمیت ایران نیز حق حیات شایسته و بخش «ظ» از منشور حقوق شهروندی مستفاد از اصل ۳۰ قانون اساسی، خواستگاه شهروندان در مقوله آموزش و تربیت نوجوانان محجور است. نیازهای روز جامعه و ارتباطات بشر فارغ از مرزهای جغرافیایی، نظام فعلی آموزش و پرورش را دچار اختلال نموده است

📍 تناقضات فاحش در اجتماع امروز با حقایق انسان امروزی، نوعی بی هویتی و دلسپردگی به بادهای موسمی غریزه را در وجود بی آلایش نوجوانان و جوانان برانگیخته است. وقتی که اجتماع و نظام آموزشی حاکم، پاسخگوی برخی نیازهای واقعی انسان نباشد، برخورد با گردابهای ذهنی و کژرویهای گاه و بیگاه امری اجتناب ناپذیر است. در این ماکت بی رنگ و بوی، گویی اجتماع به مصداق کبک، سر به زیر برف تجاهل برده و امید به معجزه بسته است که بی خبری خوش خبری ست. خواص و عقلا نیز با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتند که فقط هم قیافه این غافله نباشند

📍«سکس چت» در فضای مجازی یا نزدیکی از راه دور، نوعی کژروی و انحطاط اخلاقی ست که حاصل همان نظام آموزشی ناقص است که در بخش اخیر اشاره شد. در این قسم از تخلف، تمتع جنسی در نظام ذهنی و با ابزار نوشتاری، صورت خواهد گرفت و الزاما نیز به لحاظ الفاظ قانونی، مستهجن نیست. این کژروی خاص که غالبا مرتکبین، مورد شناخت همدیگر نیستند، در صفحات مجازی تلگرام و ... بسرعت در حال اشاعه است؛ چنانکه به لحاظ روحی بزه دیده و بزهکار به درجه ناقصی از تمتع جنسی خواهند رسید و جورچین با سازوکار مالی خاصی تنها برنده این میدان است. استمناء و استشهاء اصولا دارای بعد شخصی ست اگر چه که نمودهای اجتماعی آنرا نمی شود از یاد دور نمود، حال آنکه سکس چت در بطن جامعه بوقوع پیوسته است.

📍گروههای تلگرامی به قصد پذیرایی به مصداق موسع ماده ۲۴۲ قانون مجازات اسلامی، انجام سکس مجازی را در مقام قوادی مهیا می نمایند. کم سن بودن مرتکبین در این پروسه فرسایشی، نشان شرمساری اجتماع است نه نوباوگانی که در این جهاد دشوار بدون سلاح آموزش و بدون تزریق فرهنگ خودی و نداشتن ابزار علمی تربیت جنسی، رها فضای مجازی رها شده اند. بی شک حجرشان از این حیث مانع مسئولیت اخلاقی و اجتماعی در مقابل سایر تابعین و حاکمین جامعه خواهد بود. مدعیان صدور فرهنگ به دنیا قبل از اخذ ترخیص در گمرک اجتماعی، باید با این قبیل آفات مواجه شوند، بپذیرند و جهت کنترل و سم زدایی، بکوشند چرا که پیرو مقدمه یاداشت این حق ملت است و همچنین مطالبه رهبری ست مستفاد از قانون اساسی و از طریق بیاناتی که همواره نشان از دغدغه های فرهنگی معظم له بوده است.

📍وقتی جوانان محجور از دانش جنسی و بدون آموزش، با رد و بدل چهار کلمه لخت و بی پرده در صدد استمناء و استشهاء غرائز جنسی هستند، بسیاری از طرحهای فرهنگی، رنگ خواهد باخت و اثر اخلاقیات و محوریت کرامت والای انسانی زیر یوغ غریزه گرایی فطری تحت شعاع قرار خواهد گرفت.این آتش بی اختیار مانند خوره به جان جسم و روح آینده سازان ما خواهد افتاد؛ اینجاست که متولیان فرهنگی بخصوص سیاستگذاران و سیاستمداران عرصه آموزش، پرورش و فرهنگ سازی، بجای تسویه حساب های فردی و جناحی و انتفاعات سیاسی، می بایست به داد نوجوانان ایران زمین برسند، وگرنه بدین رویه، باید منتظر عواقب بدتر و هزینه های گرانتر باشیم.

#سیاست_گذاری
#جامعه

🌐شبکه جامعه‌شناسی علامه
@Atu_sociology